Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

Club de referència a Sant Cugat. Oferim gimnàstica per a tots i totes. La nostra filosofia concep l’esport com a eina en la transmissió de valors 💙

INCLUSIVA

LES NOSTRES DISCIPLINES

ESCOLA BASE

Al Club Gimnàstica Sant Cugat, formem les nenes des de petites amb valors d’equip, constància, compromís, respecte…., tant important per garantir un esport educatiu a les nostres gimnastes.

COMPETICIÓ ESCOLAR

L’àrea de Competició escolar nivells A i B del nostre club aquesta està formada per 12 equips aquesta temporada. Van des de les categories prebenjamí fins a cadet, i entrenen entre 6 i 9 hores a la setmana. El nivell C está format per 9 equips ,que van des de les categories prebenjamí fina a Alevi.

COMPETICIÓ FEDERADA

L’àrea de Competició federada del nostre club aquesta està formada per 10 equips aquesta temporada. Van des de les categories alevi fins a senior, i entrenen entre 9 hores i 12 hores a la setmana. 

ESTÈTICA

L’àrea de Gimnàstica Estètica de Grup (GEG) del nostre club aquesta està formada aquesta temporada per tres equips. Un equip infantil 12-14 de nivell autonòmic, un equip infantil 12-14 de nivell nacional i un equip sènior de nivell nacional i internacional.

EL CLUB

La Gimnàstica Rítmica i la Gimnàstica Estètica són dos dels esports més complerts i bonics, ja que, es poden trobar les característiques de l’ESPORT (flexibilitat, força, coordinació, velocitat, resistència) més les de l’ART (ritme, plasticitat, sincronisme, harmonia, espectacle)

Creix amb nosaltres, som escola

Som un club 100% Gimnàstica!!!

VINE A PROVAR

Vols enamorar-te de la gimnàstica rítmica? Contacta amb nosaltres i prova un dia de classe…

Pròxims events

¡No hay eventos!

NOTICIES