Tot a punt per al millor Festival de Nadal!

Aquest diumenge, 18 de desembre, de 9.45 a 17.30 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà, un any més, el tradicional Festival de Nadal. Hi participaran un total de 750 gimnastes.

A banda de les més de 300 esportistes del club amb la participació de les àrees de l’Escola Base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup i adults, també hi prendran part 14 escoles de Sant Cugat i Rubí. Les escoles de Sant Cugat que hi participaran són Santa Isabel, Joan Maragall, La Mirada, L’Olivera, el Col·legi Pureza de María, Pins del Vallès, Gerbert d’Orlhac, Pi d’En Xandri, Ciutat d’Alba, Catalunya, Turó de Can Mates i Collserola, i les escoles Ribas i Maristes de Rubí.

3 torns amb 20 actuacions, 3 desfilades i 3 flashmobs

En el Festival de Nadal, envoltat de temàtica de Nadal i coreografies nadalenques, hi haurà 3 torns (9.30 hores, 12 hores i 16 hores) amb un total de 20 actuacions, 3 desfilades i 3 flashmobs.

Gràcies a tots i totes!

El club vol agrair a les entrenadores la seva feina i dedicació; als pares col·laboradors, pel muntatge del decorat de l’acte; a la junta, la seva implicació, i a l’Ajuntament, la seva col·laboració.

Els patrocinadors que han confiat en nosaltres!

Menció especial als nostres patrocinadors del Festival de Nadal, pel seu suport al club, que faran possible que les nostres gimnastes i les seves famílies gaudeixin d’aquesta celebració nadalenca i familiar.

Els nostres 14 patrocinadors són:

-Clínica Belba. Medicina y Cirugía Estética.

ColaCao.

-MC Luxury Travel Group & MC Digital Group.

Elastic Rubí.

-BBVA.

-Taller del Cos.

Griful Feliu Xarcuteries.

-Lola Botona Mercerías.

-La Sort del Nino.

-Sant Cugat Fruits.

-Clima Constructivo.

Amoma Dessert Style.

Caixabank.

-Complet. Gust i Salut.

El club, amb la campanya ‘Un nen una joguina’

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’ha adherit a la campanya ‘Un nen una joguina’, que des de fa 30 anys organitza el Grup de Joves de la Parròquia. La campanya consisteix en el fet que els infants de les famílies més necessitades, seleccionades per Càritas, rebin un regal el dia de Reis. En el Festival de Nadal, el club recollirà joguines noves i llibres nous pels més necessitats.

TEXT: Àlex López Puig.

Imatge: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.