Gimnàstica Rítmica

En el nostre club, comptem amb dues seccions de gimnàstica rítmica de competició: Competició Escolar i Competició Federada.

En totes dues seccions de competició, els nostres gimnastes reben entrenament especialitzat, enfocant-se en la millora tècnica, l’expressió artística i la preparació física. Fomentem l’esperit esportiu, el compromís i la dedicació en cadascun dels nostres competidors.

categories

ESCOLAR

Competició Escolar: En aquesta secció, els nostres gimnastes participen en competicions a nivell escolar. Tenim diferents grups de competició, com el Nivell C, que competeixen en competicions provincials, i els nivells B i A, que competeixen a nivell autonòmic. En aquesta secció, fomentem el desenvolupament d’habilitats competitives, el treball en equip i la superació personal.

FEDERADA

En aquesta secció, els nostres gimnastes participen en competicions federades. Comptem amb diferents nivells de competició, incloent-hi el Nivell 4 i els nivells 5-6, on les competicions són a nivell autonòmic. També tenim els nivells 7 i 8, on les competicions són de nivell estatal. En aquesta secció, els nostres gimnastes es desafien a si mateixos en competicions d’alt nivell, representant al club a nivell regional i nacional.