Daniela Garçon representa al club en el pregó de la Festa Major de Sant Cugat

Daniela Garçon, la tercera a l’esquerre de la imatge. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat.

 

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha estat una de les entitats protagonistes en el pregó de la Festa Major de Sant Cugat, aquest dimarts, 28 de juny, al vespre. En el pregó, que han estat representants dels clubs esportius de la ciutat, el CGRE Sant Cugat ha estat representat per Daniela Garçon, entrenadora i exgimnasta del club. Garçon, de 22 anys, és al club des dels 5 anys.

Per a Garçon, “representar el club en el pregó de la Festa Major de Sant Cugat és un honor, és la recompensa a molts anys al club. Que les gimnastes més petites del club vegin que hi ha referents”. També ha destacat que “cada vegada hi ha més nenes al club, anem creixent, malgrat que estem molt limitades per les instal·lacions esportives de la ciutat”.

A banda de diferents podis en Campionats de Catalunya i d’Espanya de Conjunts, Garçon -filla de l’expresident Alex Garçon– ha format part de l’equip sènior de gimnàstica rítmica -era la capitana- que en dues ocasions ha competit en la 1a Divisió de conjunts, la màxima categoria estatal.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.