El club participa amb la seva tradicional exhibició en la Festa de Tardor de Sant Cugat

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha participat, un any més, en la 47a edició de la Festa de Tardor de Sant Cugat, que se celebra, amb diferents activitats, del dimecres 19 al diumenge 23 d’octubre. L’entitat ha ofert una exhibició aquest dissabte, 22 d’octubre, al matí, a la plaça 1 d’Octubre, amb 22 actuacions amb la participació de gimnastes de les diferents àrees del club: Escola Base, federades, escolars i estètica de grup.

Tania Müller: “Tot ha anat mol bé”

Tania Müller, responsable de l’exhibició, ha explicat que “tot ha anat mol bé. Les nenes han marxat molt contentes i l’organització ha estat molt bé”.

A la 2a Fase de la Copa Catalana Nivells 4, 5 i 6 i en la Final de la Copa Catalana Base

El pròxim diumenge 23 d’octubre, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat prendrà part en la 2a Fase de la Copa Catalana Nivells 4, 5 i 6 i en la Final de la Copa Catalana Base, al Pavelló Nou Congost de Manresa.

La Festa de Halloween, el dissabte 5 de novembre

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat també organitzarà el dissabte 5 de novembre la Festa de Halloween per a les gimnastes de l’Escola Base del club. Tindrà lloc a la Sala Canigó, de 16 a 18 hores.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.