6 podis del club en el Trofeu Club Rítmica Viladecans

viladecans

Excel·lent participació dels conjunts del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en la 16a edició del Trofeu CR Viladecans, que s’ha celebrat aquest dissabte, 24 de setembre. Els conjunts benjamí 4, aleví 4 i infantil 5, que s’estrenaven en aquesta nova temporada, i infantil 8 s’han penjat la medalla d’or. També cal destacar la 2a posició dels conjunts benjamí 7 i aleví 7. Qui no ha pogut pujar al podi ha estat el juvenil 7.

Raquel Martín: “Tots els equips ho han fet molt, molt bé. Hem millorat molt respecte a la primera competició. Estem molt contentes!”

Raquel Martín, responsable de l’àrea de competició federada del CGRE Sant Cugat, ha destacat que “tots els equips ho han fet molt, molt bé. Hem millorat molt respecte a la primera competició que vam fer el 17 de setembre en el 6è Trofeu AE Rítmica Prat Cor Blau, al Prat de Llobregat. Hem millorat molt en els exercicis i s’ha vist i notat una evolució. Estem molt contentes!”.

Aquest diumenge, 25 de setembre, el club participa, amb 3 equips, el benjamí 7, l’aleví 7 i el juvenil 7, en la 1a Fase de la Copa Catalana de Conjunts, també a Viladecans.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.