782 gimnastes de 30 clubs catalans gaudiran del 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

La quarta edició del Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat tornarà a ser un èxit. Hi participaran 782 gimnastes (121 conjunts i 56 individuals), que representaran 30 clubs catalans i oferiran un total de 177 actuacions, en les modalitats de conjunts i individuals. La competició escolar està reservada als nivells A, B i C, i la federada, al nivell de Copa Catalana. També hi haurà exhibicions dels equips de gimnàstica estètica de grup del CGRE Sant Cugat.

El diumenge 7 d’abril, de 9.30 a 20.30 hores, al Pavelló 3

Amb molta il·lusió i dedicació, el club organitza aquest campionat el pròxim diumenge, 7 d’abril, de 9 a 20.30 hores (en 4 torns), al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb el suport de les mares i pares voluntaris.

Els 30 clubs catalans que participaran en el 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat són els següents:
-AE AsoGym.
-AE Les Corts.
-AE Nou Barris.
-AE Onix.
-AEE IES Banús.-Associació Sant Martí Esport (ASME).
-CE CCR Gavà.
-CE Europa.
-CE Franciscans.
-CE Thau.
-Club Gimnàstic Ballerina.
-Club Gimnàstic Catalunya.
-Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.
-Club Muntanyenc Sant Cugat.
-Club Rítmica Barcelona Castelldefels.
-Club Rítmica Begues.
-Club Rítmica Cambrils.
-Rítmica CEL.
-Club Rítmica Clau de Sol.
-Club Rítmica Gavà.
-Club Rítmica Gim Vanes Sport.
-Club Rítmica La Unió Viladecans.
-Club Rítmica Montigalà Badalona.
-Club Rítmica Sabadell.
-Club Rítmica Viladecans.
-Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi.
-EBERítmica.
-Igualada Club Gimnàstic Aula.
-Rítmica Dinamis.
-Rítmica Olímpics

Trofeus per a les 3 millors classificades i classificats

Les categories del trofeu són: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Les 3 millors classificades i classificats de cada categoria i nivell rebran un trofeu i, de la 4a a la 6a posició, un diploma commemoratiu del trofeu. Totes les i els gimnastes s’enduran una medalla commemorativa.

La competició comptarà amb la presència de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, i la regidora d’Esports, Núria Escamilla, que ens acompanyaran en el segon torn. Gràcies per venir!

Paula Jordan, coordinadora dels equips escolars del club, espera “que tot surti molt bé, com en les últimes tres edicions, i que les noies i els nois gaudeixin i s’ho passin molt bé”.

L’entrada a la competició tindrà un cost de 4 euros (a partir dels 12 anys) i inclourà un número pel sorteig de regals dels nostres patrocinadors que es farà un cop finalitzi cada bloc del campionat.

Amb el suport d’11 empreses col·laboradores!

A banda dels nostres tres patrocinadors, Clínica Belba, La Sort del Nino i Moonz, el club compta amb 11 empreses col·laboradores per aquest 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, a qui els agraeix la seva col·laboració. Són Ajuntament de Sant Cugat, CaixaBank, Canalla, Capote’s, Caprabo, Dvillena, Espais d’Imatge, Meli + Lali, SalvaVet, Top Dental i Vibe.

TEXT: Àlex López Puig.
IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.