El 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat torna a ser un èxit

Com ja ho va ser en les últimes tres edicions, el quart Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha estat un èxit organitzatiu i participatiu. Hi han participat 782 gimnastes (121 conjunts i 56 individuals), que han representat 30 clubs catalans i que han ofert un total de 177 actuacions, en les modalitats de conjunts i individuals. La competició escolar ha estat reservada als nivells A, B i C, i la federada, al nivell de Copa Catalana. També hi ha hagut exhibicions dels equips de gimnàstica estètica de grup del CGRE Sant Cugat.

El club, amb el suport de mares i pares voluntaris, ha organitzat el campionat aquest diumenge, 7 d’abril, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, en el que hi han assistit centenars de persones.

El nostre club ha aconseguit 13 podis en la modalitat de conjunts i 5 en individuals.

Els 30 clubs catalans que han participat en el 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han estat els següents:

-AE AsoGym.
-AE Les Corts.
-AE Nou Barris.
-AE Onix.
-AEE IES Banús.-Associació Sant Martí Esport (ASME).
-CE CCR Gavà.
-CE Europa.
-CE Franciscans.
-CE Thau.
-Club Gimnàstic Ballerina.
-Club Gimnàstic Catalunya.
-Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.
-Club Muntanyenc Sant Cugat.
-Club Rítmica Barcelona Castelldefels.
-Club Rítmica Begues.
-Club Rítmica Cambrils.
-Rítmica CEL.
-Club Rítmica Clau de Sol.
-Club Rítmica Gavà.
-Club Rítmica Gim Vanes Sport.
-Club Rítmica La Unió Viladecans.
-Club Rítmica Montigalà Badalona.
-Club Rítmica Sabadell.
-Club Rítmica Viladecans.
-Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi.
-EBERítmica.
-Igualada Club Gimnàstic Aula.
-Rítmica Dinamis.
-Rítmica Olímpics

Les categories del trofeu han estat: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Les 3 millors classificades i classificats de cada categoria i nivell s’han endut un trofeu i, de la 4a a la 6a posició, un diploma commemoratiu del trofeu. Totes les i els gimnastes han marxat cap a casa amb una medalla commemorativa.

La competició ha comptat amb la presència de Núria Escamilla, regidora d’Esports de l’Ajuntament; Bernat Picornell, 2n tinent d’alcalde de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat de l’Ajuntament de Sant Cugat; Francesc Duch, regidor de Participació de l’Ajuntament, i Mónica Viñals, presidenta del CGRE Sant Cugat. Gràcies per acompanyar-nos!

Amb el suport de 12 empreses col·laboradores!

A banda dels nostres tres patrocinadors, Clínica Belba, La Sort del Nino i Moonz, el club ha comptat amb 12 empreses col·laboradores per aquest 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, a qui els agraeix la seva col·laboració. Són Ajuntament de Sant Cugat, La Sort del Nino, Amoma, CaixaBank, Canalla, Capote’s, Caprabo, Dvillena, Espais d’Imatge, Meli + Lali, SalvaVet, Top Dental i Vibe. Gràcies a les empreses, hem pogut fer el nostre tradicional sorteig de regals.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.