El benjamí i l’aleví base del club, 2n i 3r en la Final de la Copa Catalana de Conjunts Base Nivell 7

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha aconseguit 2 podis en la Final de la Copa Catalana de Conjunts Base Nivell 7, que s’ha celebrat el diumenge 23 d’octubre, a Manresa. El benjamí base ha estat 2n i l’aleví base, 3r.

El benjamí 4 i l’aleví 4, 1r i 3r en mans lliures en la 2a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor

El CGRE Sant Cugat també ha pujat al podi en 2 ocasions en la 2a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor, en els Nivells 4, 5, 6 i 8, que també s’ha fet el diumenge 23 d’octubre, a Manresa. El benjamí 4 ha estat el campió en mans lliures i l’aleví 4, 3r també en mans lliures. D’altra banda, l’aleví 4 ha finalitzat 4t en 5 cèrcols i l’infantil 5 no ha pogut competir per una sobrecàrrega elèctrica a la instal·lació esportiva. Està previst que aquest conjunt pugui participar en aquesta competició el diumenge 6 de novembre.

El benjamí 7 i aleví 7, al prestigiós torneig nacional Euskalgym

Un any més, el club participarà en el prestigiós torneig nacional Euskalgym, que enguany celebra la seva 16a edició, el 29 i 30 d’octubre a Bilbao. Ho farà amb els conjunts benjamí 7 i aleví 7.

Al 13è Trofeu Nacional Ajuntament d’Utebo

El club també serà present en la 13a edició del Trofeu Nacional Ajuntament d’Utebo de Conjunts i Individuals Nivell Base, que tindrà lloc el pròxim diumenge, 30 d’octubre, a Utebo (província de Saragossa).

La Festa de Halloween, el dissabte 5 de novembre

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà el dissabte 5 de novembre la Festa de Halloween per a les gimnastes de l’Escola Base del club. Tindrà lloc a la Sala Canigó, de 16 a 18 hores.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.