El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà el Campus de Nadal, obert a tothom

Un any més, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha dissenyat el millor Campus de Nadal perquè gaudeixis del teu esport preferit. Serà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, de 9 a 13 hores, a l’Institut Pla i Farreras. Inscriu-te! T’ho passaràs molt bé!

L’activitat, que està oberta a tothom, està adreçada a nenes i nens nascuts abans de l’any 2019 inclòs. En la pràctica de la gimnàstica rítmica es treballarà en dinàmiques de presentació, jocs, escalfaments, circuits, relleus, tècnica corporal, i tècnica d’aparells i acrobàcies.

Amb un format més lúdic, també es faran jocs, balls, coreografies, tallers de treballs manuals, disseny de mallots, maquillatge i pentinats.

Per a les gimnastes del club el cost és de 65 euros per setmana i de 80 euros per no sòcies. Hi haurà un 5% de descompte per a germans, famílies nombroses o monoparentals.

Paula Jordan, entrenadora del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i responsable del Campus de Nadal, ha assenyalat que l’objectiu “és que les nenes gaudeixin molt. També volem que hi hagi nenes que provin aquest esport i que els enganxi”.

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.