El club organitza, amb molt d’èxit, una masterclass amb el cos tècnic i les gimnastes de l’equip espanyol absolut de gimnàstica rítmica

120 gimnastes i alguna entrenadora de diferents clubs catalans i algun de fora de Catalunya han participat en la masterclass que el club ha organitzat aquest dissabte, 28 d’octubre, al matí, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb la participació estel·lar de l’equip espanyol absolut de gimnàstica rítmica, medallista en els últims dos mundials i que participarà en els Jocs Olímpics de París 2024.

Amb les millors!

La sessió l’han impartit el cos tècnic de la selecció estatal, Alejandra Quereda (seleccionadora), Ana María Pelaz i Marta Linares, amb les gimnastes de l’equip espanyol absolut Ana Arnau, Inés Bergua, Mireia Martínez, Salma Solaun, Patrícia Pérez i Andrea Fernández.

Aquesta ha estat, a més, la primera masterclass del 2023 en la que hi participa tot el conjunt al complet.

Alejandra Quereda: “És tot un honor l’acollida que hem tingut. Espero que sigui un dia pel record!”

Alejandra Quereda ha assegurat que “per a nosaltres és tot un honor l’acollida que hem tingut, la quantitat de gimnastes que han volgut unir-se a gaudir d’aquest dia de gimnàstica. La jornada ha estat molt intensa i esperem que l’hagin gaudit i aprofitat al màxim. Han tingut a les seves ídols, les gimnastes de l’equip espanyol, al complet. Espero que sigui un dia pel record!”.

Ana María Pelaz: “El que més m’ha sorprès és la capacitat de les gimnastes de donar-ho tot”

Ana María Pelaz, per la seva banda, ha destacat que “el que més m’ha sorprès de la masterclass és la capacitat d’aprenentatge que tenen les gimnastes, la capacitat de donar-ho tot, el màxim. El que més ens ha agradat és poder ensenyar els nostres coneixements”.

Marta Linares, “és molt important que treballin molt i que gaudeixin i siguin felices amb el que fan”

Per a Marta Linares, “és molt important que estiguin il·lusionades, que treballin molt i que gaudeixin i siguin felices amb el que fan. A més, l’esport sempre és salut”.

Polina Berezina: “Si lluiten pels seus somnis, ho poden aconseguir. Que mai es rendeixin”

Finalment, la gimnasta d’individuals de l’equip espanyol Polina Berezina ha subratllat que “per a mi és molt important transmetre tot el que estic aprenent a les gimnastes joves. Si lluiten pels seus somnis, ho poden aconseguir. Han de treballar moltíssim. Voler assolir el que es proposin, ha de sortir d’elles. Que sempre practiquin la gimnàstica amb ganes i il·lusió, que mai es rendeixin”.

Moltes gràcies per ensenyar-nos tantes coses!

Al final de la masterclass, les entrenadores, les gimnastes de l’equip espanyol absolut i la gimnasta d’individuals de la selecció espanyola Polina Berezina han signat autògrafs a totes les gimnastes que han pres part en la masterclass.

En aquesta sessió formativa adreçada a gimnastes de nivell federat hi han participat un bon nombre de gimnastes del nostre club.

Aquest ha estat un dels actes del 10è aniversari del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.