Els equips infantil 12-14 i sènior de gimnàstica estètica de grup del club, 5ns en la 2a fase de la Copa d’Espanya, A Coruña

Els equips infantil 12-14 i sènior de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han signat una destacada 5a posició en la 2a fase de la Copa d’Espanya, que s’ha celebrat aquest cap de setmana del 18 i 19 de març, al Palau d’Esports de Riazor de A Coruña (Galícia), i que ha organitzat magistralment el Club Acordes Oleiros Rítmica y Estética.

Tania Müller: “Les gimnastes han tornat molt contentes”

Tania Müller, coordinadora de l’àrea de gimnàstica estètica del club, ha explicat que “les gimnastes han tornat molt contentes, han fet unes actuacions boniques i han estat lluitadores, en una molt bona actitud. Ha estat una bona experiència i ara cal continuar treballant per seguir millorant”.

Les protagonistes

L’equip infantil 12-14 està integrat per Mar Vilar, Lara García, Dana Katarina Pichler, Aina Masachs, Lucia Sabini, Natalia Nicolau i Helena Quiles. I l’equip sènior el formen Bruna García, Lisa Merino, Irene Ribau, Abril Bayo, Laia Mora, Laia Teruel, Marivic Bertran, Ivet Rosés, Natalia de Peña i Lara Fierro.

La 3a Fase i Fase Final de la Copa d’Espanya d’estètica de grup, que organitza l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup (AEGEG) està previst que es faci el cap de setmana del 20 i 21 de maig a Sagunt (País Valencià).

En la 1a Fase de la Copa Catalana, el 26 de març, a Vilablareix

D’altra banda, aquest diumenge, 26 de març, al Pavelló Municipal d’Esports de Vilablareix (Girona), el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participarà en la 1a Fase de la Copa Catalana de gimnàstica estètica de grup, que organitza la Federació Catalana de Gimnàstica. L’entitat hi prendrà part amb els dos equips infantils 12-14 i el sènior.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.