Els equips infantil 12-14 Mirrorqueens i sènior de gimnàstica estètica de grup del club acaben la Copa d’Espanya en la 3a i 5a posició

Amb molt bones actuacions, els equips infantil 12-14 Mirrorqueens i sènior de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han finalitzat la seva participació en la Copa d’Espanya, que organitza l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup (AEGEG).

En la 3a Fase i Final de la Copa d’Espanya, que s’ha celebrat aquest cap de setmana del 20 i 21 de maig a Sagunt (País Valencià), l’equip infantil 12-14 Mirrorqueens ha estat 2n en la 3a Fase i finalitza aquesta competició estatal en la 3a posició d’entre 9 equips participants. Amb aquesta 2a plaça, l’equip supera el 4t i 5è lloc que van assolir en les dues primeres fases.

L’equip sènior ha aconseguit la 5a posició en aquesta 3a Fase i finalitza, també 5è de 12 equips participants. Si algun equip dels 4 primers classificats en aquesta Copa d’Espanya renuncia a competir en la 4a Fase i Final de la Copa del Món, el club estudiaria la possibilitat de participar-hi.

Les protagonistes

L’equip infantil 12-14 està integrat per Mar Vilar, Lara García, Dana Katarina Pichler, Aina Masachs, Lucia Sabini, Natalia Nicolau i Helena Quiles. I l’equip sènior el formen Bruna García, Lisa Merino, Irene Ribau, Abril Bayo, Laia Mora, Laia Teruel, Marivic Bertran, Ivet Rosés, Natalia de Peña i Lara Fierro.

Tania Müller, coordinadora de l’àrea de gimnàstica estètica de grup del club, ha explicat que en aquesta Copa d’Espanya “l’equip infantil 12-14 Mirrorqueens ha anat en línia ascendent. En aquesta 3a Fase ha competit molt bé. Dissabte anàvem 1es! I el sènior també va competir molt bé els dos dies. Tornem molt contentes! Entrenadores d’altres clubs ens han felicitat per la nostra feina!”.

El diumenge 4 de juny, a Lleida, els 3 equips de gimnàstica estètica de grup del club participaran en la 3a Fase de l’Open AGEGCAT.

Els equips infantil 12-14 Mirrorqueens i sènior participaran, també, en el Campionat d’Espanya, que es farà a Osca el cap de setmana del 24 i 25 de juny.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.