Els equips juvenil i aleví base del club es classifiquen pel Campionat d’Espanya Base de Conjunts

Els equips juvenil i aleví base del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’han classificat, brillantment, pel Campionat d’Espanya Base de Conjunts, que se celebrarà del 10 al 13 de novembre a Jérez de la Frontera (Càdis). Els nostres equips han ofert la seva millor versió i, amb unes excel·lents actuacions, han brillat en el Campionat de Catalunya de Conjunts Base, aquest dissabte, 1 d’octubre, a Lleida. El juvenil base ha finalitzat amb una destacada 9a posició (17,15 punts) entre 30 equips participants i, així, ha acabat entre els 15 primers conjunts que han assolit el bitllet per a l’estatal. L’aleví ha segellat una meritòria 4a plaça, amb 11,55 punts.

El club participarà en el 6è Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, el 8 i el 9 d’octubre

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participarà el pròxim cap de setmana del 8 i el 9 d’octubre en el 6è Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, que organitza la secció de gimnàstica rítmica de l’Associació Esportiva Pare Manyanet i l’Ajuntament de Reus. El dissabte entraran en acció els equips aleví 4, infantil 4 i 8 i júnior 8, mentre que diumenge ho faran el benjamí 4 i 7, l’aleví 7 i el juvenil 7.

Encara no t’has inscrit al Dia de l’Amic?

També cal recordar que aquesta setmana del 3 al 7 d’octubre, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitza, un any més, el Dia de l’Amic. Si has nascut entre els anys 2018 i 2010 vine a gaudir de la gimnàstica rítmica amb nosaltres!. T’ho passaràs molt bé! Vine a l’Escola Base del club i gaudeix d’un esport molt bonic. Si ets gimnasta de la nostra entitat, pots portar una amiga o un amic als entrenaments.

Només has d’enviar un correu electrònic a gimnasticasc@gmail.com i et donarem tots els detalls.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.