Excel·lent 4a i 5a posició dels equips infantil 12-14 Mirrorqueens i sènior d’estètica de grup del club en el Campionat d’Espanya

Els equips infantil 12-14 Mirrorqueens i sènior d’estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han finalitzat el Campionat d’Espanya en una meritòria 4a i 5a posició respectivament. Cal destacar que les Mirrorqueens s’han quedat a tan sols 0,031 punts de la 3a plaça, que ha ocupat el Club 2000 Barbastro.

L’estatal s’ha celebrat aquest cap de setmana del 24 i 25 de juny, a Òsca, amb l’organització de l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup i el Club 90 Huesca.

Respecte a la participació de l’equip infantil 12-14 Mirrorqueens al Campionat d’Espanya, Tania Müller, coordinadora de gimnàstica estètica de grup al Club Gimnàstica Sant Cugat, ha assenyalat que “han fet la millor actuació de la temporada fins ara. No hem pujat al podi per només 0,031 punts. Aquest equip està fent una progressió molt bona. Totes estem molt contentes”.

“El sènior ho va fer molt bé, sobretot en l’exercici de diumenge. Van estar molt boniques”, ha assenyalat Müller, que també ha ressaltat que “els dos equips van fer molta pinya entre elles i les famílies, una vegada més, no van deixar d’animar-nos des de la grada. Ha estat una experiència molt bonica”.

Felicitem l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup i el Club 90 Huesca per l’organització d’aquest estatal! Molt bona feina!

L’exhibició del club en la Festa Major, el divendres 30 de juny

Recordem que el pròxim divendres, 30 de juny, en el marc de la Festa Major de Sant Cugat, el club oferirà la seva tradicional exhibició amb gimnastes de totes les àrees del club. Serà a les 19 hores, a la pista esportiva del Parc Central, com l’any passat. No hi falteu!

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.