Èxit organitzatiu i participatiu del 3r Trofeu del club

Un total de 41 podis són els que ha aconseguit el club en el nostre 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que ha organitzat l’entitat aquest diumenge, 7 de maig (matí i tarda, en 5 torns), al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Ha estat, sense cap mena de dubte, un èxit organitzatiu i participatiu, amb unes grades al Pavelló 3 que sempre han estat plenes d’un públic que ha gaudit de l’espectacle. Hi han pres part 450 gimnastes (65 conjunts i 25 individuals) de 13 clubs catalans, que han ofert un total de 130 actuacions, en les modalitats de conjunts i individuals.

13 clubs participants

Els 13 clubs que han participat en el 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, i als que els hi donem les gràcies per acompanyar-nos en un dia tan especial per a nosaltres, han estat els següents: AE AsoGym, Associació Sant Martí Esport (ASME), CET 10, Club Gimnàstic Terrassa, Club Muntanyenc Sant Cugat, Club Rítmica Cervera, Club Rítmica Clau de Sol, Club Rítmica Montjuïc, Club Rítmica Viladecans, Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi, Escola Thau Sant Cugat, Escola Thau Barcelona i Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Francesc Carol: “El futur pavelló de rítmica que es construirà a la ZEM La Guinardera cada cop és més proper”

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Francesc Carol, que no s’ha volgut perdre aquesta cita, ha destacat “el gran nivell del Trofeu i la quantitat de gimnastes que hi han participat. La gimnàstica rítmica és un esport de base molt interessant que mou a moltes nenes. Felicito el club per la feina que fa”. Carol també ha explicat que “el futur pavelló de rítmica que es construirà a la ZEM La Guinardera cada cop és més proper. Ja ens hem reunit en una mateixa trobada amb la junta directiva del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i amb el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March. Ja està en marxa el procés de licitació de l’obra. És un senyor pavelló”.

Les diferents novetats del trofeu

Si en les 2 primeres edicions la competició s’havia celebrat en la modalitat de conjunts, ara també s’ha convocat en individuals. També és una novetat que, a banda de la competició escolar, també s’ha competit en federat. La competició escolar ha estat reservada als nivells A, B i C, i en la federada, als nivells de Copa Catalana, Base i Absolut.

Cal destacar que, en el primer torn del campionat, amb diferents categories i nivells (conjunts), s’ha celebrat la 2a Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, classificatòria per a la Final Nacional (17 de juny, a Sabadell), que organitza la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). Els dos clubs participants han estat el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

També cal explicar que, en el quart i penúltim torn, amb diferents categories i nivells (individuals), s’ha fet la 2a Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, classificatòria per a la Final Nacional, amb diferents clubs participants.

Trofeus per a les millors classificades i classificats i un obsequi per a totes i tots les/els gimnastes

Les categories del trofeu han estat: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Les 3 millors classificades i classificats de cada categoria i nivell han rebut un trofeu i, a més, totes les/els gimnastes s’han endut un obsequi de record del campionat.

Exhibició de Natalia García

Una vegada més, l’exgimnasta internacional Natalia García, exgimnasta també del club, ha volgut compartir amb nosaltres aquesta festa de la gimnàstica rítmica amb una exhibició que ha deixat al públic bocabadat. Gràcies per ser-hi sempre Natalia!

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat vol agrair a tots els pares voluntaris i a les entrenadores que han col·laborat amb molt d’esforç i dedicació en aquest 3r Trofeu del club.

Gràcies als 16 espònsors per confiar en el club i al nostre Ajuntament!

S’han fet fins a 5 sorteigs de regals, gràcies a la gentilesa dels nostres 16 patrocinadors.

16 són els patrocinadors que ens han acompanyat en aquest 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, a qui els agraïm la seva col·laboració i fidelitat. Són Amoma Dessert Style, Aneto, CaixaBank, Cap a Casa, Clínica Belba, Elastic Rubí, Erai Marcs, Lola Botona, Mooi, Noe Club de Vins, Pura Barcelona, Restaurant Brevet, Sant Cugat Fruits, Sant Cugat Esports Shop, Tapigym i TT Fotos.

Gràcies perquè una vegada més tenim el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

El Tradicional Festival d’Estiu, el 18 de juny

Cal recordar que el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà el Tradicional Festival d’Estiu, el 18 de juny. I també participarà, un any més, en la Festa Major de Sant Cugat, en una data encara per concretar.

Resultats dels conjunts del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat:

Conjunts Nivell A:

-Benjamí A. Mans lliures. 1es.

-Aleví A. 10 maces. 2es.

-Infantil A: 1es.

Conjunts Nivell B:

-Benjamí B. 3es.

-Prebenjamí B. Cenicientas. 1es.

-Prebenjamí B. Encantadas. 2es.

-Prebenjamí B. Abeja Maya. 3es.

-Aleví B. Mans lliures. 1es.

-Infantil B. 1es.

-Cadet B: 1es.

Conjunts Nivell C:

-Prebenjamí C. Annies. 1es.

-Prebenjamí C. Blancanieves. 2es.

-Benjamí C. Mans lliures. Thau Barcelona. 1es.

-Benjamí C. Mans lliures. Ratatoulle. 2es.

-Benjamí C. Mans lliures. Mary Poppins. 3es.

-Aleví C. Can Can. 1es.

-Aleví C. Charleston. 2es.

Conjunts 2a Fase UCEC:

-Benjamí A. Mans lliures. 2es.

-Aleví A. 10 maces. 1es.

-Infantil A. 1es.

Conjunts 2a Fase UCEC:

-Benjamí B. 1es.

-Aleví B. Mans lliures. 1es.

-Infantil B: 1es.

-Cadet B: 1es.

Conjunts 2a Fase UCEC:

-Prebenjamí C. Annies. 1es.

-Prebenjamí C. Blancanieves. 2es.

-Prebenjamí C. Tiana. 3es.

-Benjamí C. Mans lliures. Ratatoulle. 1es.

-Benjamí C. Mans lliures. Mary Poppins. 2es.

-Benjamí C. Mans lliures. Pantera Rosa. 3es.

-Aleví C. Charleston. 1es.

-Aleví C. Can Can. 2es.

Federades:

-Benjamí base: 1es.

-Aleví absolut. 1es.

-Aleví VI: 1es.

-Infantil absolut. 1es.

-Infantil base. 2es.

-Juvenil base: 2es.

-Júnior IV: 1es.

-Júnior absolut. 1es.

-Sènior absolut. 1es.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.