L’acadèmia de repàs Focus Academy Sant Cugat ofereix aules d’estudi al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’ha adherit a la iniciativa de l’acadèmia de repàs Focus Academy Sant Cugat que té com a objectiu conciliar la vida de l’estudiant amb la de l’esportista.

Amb l’objectiu de donar suport a les famílies i els alumnes, Focus Academy, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, ofereix unes aules d’estudi al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, a les mateixes instal·lacions d’entrenament dels esportistes.

Aquesta aula d’estudi està supervisada per un professor que ajudarà els alumnes a realitzar els seus deures i preparar-se per als exàmens. Els alumnes podran utilitzar aquest espai les hores que ho necessitin.

Aquesta activitat es desenvolupa el dimarts i dimecres, de 17 a 20 hores, i té un cost de 21 euros al mes.

Paral·lelament, Focus Academy Sant Cugat també ofereix un servei de psicologia infantil i juvenil per acompanyar el procés de maduració dels joves, a més d’ajudar a millorar la gestió emocional.

Per a més informació, podeu contactar amb:

Marc: 696 39 37 42
Alex: 657 09 20 67

De moment, aquesta iniciativa també compta amb el suport del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Handbol Sant Cugat i Qbasket Sant Cugat, clubs que també entrenen als tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler.

TEXT: Àlex López Puig.