L’equip júnior Haunted Heart de gimnàstica estètica de grup del club inicia la temporada guanyant la 1a fase de la Copa Catalana

Quina manera de començar la temporada! L’equip júnior Haunted Heart (cor encantat) de gimnàstica estètica de grup del club s’ha imposat en la 1a de les 3 fases de la Copa Catalana, que organitza la Federació Catalana de Gimnàstica. Les noies, que han estrenat nova categoria i nou codi, han brillat en aquesta competició, classificant-se per davant del CR Barcelona Castelldefels, segones, i l’Igualada CGA, terceres. Aquesta 1a fase s’ha fet aquest diumenge, 18 de febrer, a El Vendrell.

Tània Müller: “Ha estat la primera competició de la temporada i les sensacions són molt bones”

Tània Müller, entrenadora de les Haunted Heart i coordinadora de la secció d’estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha valorat molt positivament l’actuació de les seves gimnastes: “Ho han fet molt bé i han estat molt boniques! Som conscients que hem de continuar treballant perquè encara hi ha marge de millora, però les sensacions són molt bones. Estem contentes”.

Les Babyqueens i les seves famílies fan costat a les Haunted Heart

Cal destacar la presència, per sorpresa, de les Babyqueens, l’equip infantil 8-10 del club que, amb les seves famílies, no van deixar, ni un moment, de donar suport a les Haunted Heart, amb un cartell inclòs. Sí, senyor! Això és fer club!

Els dos equips júniors del club, les Haunted Heart i les Queen, prendran part, el 23 de març, en el trofeu que organitzarà el CR Barcelona Castelldefels.

Vols ser protagonista, també, de les Haunted Heart?

Si has nascut entre els anys 2008 i 2010 i vols gaudir de la gimnàstica estètica de grup en un ambient familiar, aquesta és la teva oportunitat! Envia’ns un correu electrònic a gimnasticasc@gmail.com i contactarem amb tu! Viuràs la màgia de la gimnàstica estètica de grup!

Per aquest nou curs esportiu, la secció de gimnàstica estètica de grup de l’entitat disposa de 4 equips: 1 sénior, 2 júniors, les Haunted Heart i les Queen, i 1 infantil 8-10, les Babyqueens.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.