L’equip sènior de gimnàstica estètica de grup del club agafa experiència en la 2a Fase de la Copa del Món

Excel·lent actuació de l’equip sènior de gimnàstica estètica de grup del club en la 2a Fase de la Copa del Món, que s’ha celebrat del 28 al 30 d’abril a Miramas (França). En l’actuació de dissabte, el nostre equip no ha pogut aconseguir la classificació per a la final de diumenge. Hem fet un bon exercici quedant 13es de 19 equips participants.

La International Federation Of Aesthetic Group Gymnastics (IFAGG) ens ha demanat fer una exhibició!

A més, l’organització de la 2a Fase de la Copa del Món, la International Federation Of Aesthetic Group Gymnastics (IFAGG), ha convidat el nostre equip sènior a fer una exhibició durant la final de diumenge, amb una actuació brillant.

Tania Müller: “Ha estat una gran experiència. Hem competit contra les millors gimnastes del món”

Tania Müller, coordinadora de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assenyalat que “les noies han tornat contentíssimes. Ha estat una gran experiència. Hem competit contra les millors gimnastes del món i les hem pogut veure entrenar i competir”.

Les protagonistes

Les gimnastes de l’equip sènior del club que tan bé ens han representat en la Copa del Món han estat Abril Bayo, Laia Mora, Marivic Bertran, Lisa Merino, Ivet Rosés, Natalia de Peña i Bruna García.

Cal recordar que la renúncia del club Barbastro -3r classificat en la 2a Fase de la Copa d’Espanya- a participar en la 2a Fase de la Copa del Món, ha propiciat que l’equip sènior del club hi hagi pogut competir gràcies a la seva 5a posició. S’hi classificaven els 4 primers.

Hem participat en una nova competició internacional!

Amb la participació en la 2a Fase de la Copa del Món, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha tornat a prendre part en una competició internacional, aquesta vegada una Copa del Món. L’última experiència ja la vam viure el 2022, a Bulgària, quan també vam ser en la Copa del Món. Llavors, l’equip júnior va finalitzar en una excel·lent 10a posició en la 2a prova de la Copa del Món Júnior, que es va celebrar el 7 i 8 de maig del 2022 a Sofia (Bulgària).

Ara, al 2n Open AGEGCAT, el 7 de maig a Constantí

El pròxim diumenge 7 de maig, a Constantí (Tarragonès), els tres equips de gimnàstica estètica de grup del club (1 sènior i 2 infantils 12-14) participaran en el 2n Open AGEGCAT. I, posteriorment, el diumenge 14 de maig, a Blanes, competiran en la 3a Fase de la Copa Catalana de la Federació Catalana de Gimnàstica.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.