Les Queen, segones en el Trofeu CR Barcelona-Castelldefels de gimnàstica estètica de grup

Les Queen, equip júnior de gimnàstica estètica de grup del club, ha finalitzat en 2a posició en la primera edició del Trofeu CR Barcelona-Castelldefels de gimnàstica estètica de grup, que s’ha celebrat aquest dissabte, 23 de març, a Castelldefels, amb una excel·lent organització. Les Queen, a més, han comptat amb el suport des de les grades d’algunes gimnastes i famílies de l’equip de les Babyqueens, l’equip infantil 8-10 del club.

Tània Müller: “Ha estat una experiència positiva per a les gimnastes”

Tània Müller, entrenadora de les Queen i coordinadora de la secció d’estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assenyalat que “ha estat una experiència positiva per a les gimnastes i han marxat contentes de la competició”.

Els equips júniors del club faran una exhibició en el nostre Trofeu, el 7 d’abril

Els dos equips júniors del club, les Haunted Heart i les Queen, participaran en format d’exhibició en el nostre 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, el 7 d’abril.

Posteriorment, el 13 d’abril, el club prendrà part en el primer Trofeu Vila de Constantí, que organitza el Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, a Constantí, població de la comarca del Tarragonès.

El 27 i 28 d’abril, a Armilla (Granada), l’equip júnior Haunted Heart competirà en la 1a Fase de la Copa d’Espanya.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.