Obertes les inscripcions del Campus de Setmana Santa del club

Ja s’han obert les inscripcions del Campus de Setmana Santa del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat! Si has nascut entre els anys 2019 i 2009 i vols passar-t’ho bé practicant el teu esport preferit i fer noves amistats, no dubtis a inscriure’t en aquest campus formatiu obert a tothom. Les i els gimnastes fareu entrenaments de gimnàstica rítmica i gimnàstica estètica de grup, escalfament, ones, swings, moviments corporals, maneig d’aparells i coreografies.

El campus, a l’Institut Pla i Farreras, del 3 al 6 d’abril, de 9 a 13 hores

El campus es desenvoluparà a l’Institut Joaquima Pla i Farreras de Sant Cugat, del 3 al 6 d’abril, de 9 a 13 hores. Els preus són de 65 euros pels socis i de 80 euros pels no socis. Oferim un 5% de descompte per família nombrosa o monoparental, o un 10% si tens germans al club. Els descomptes no són acumulables.

Els objectius

Els objectius d’aquest campus de Pasqua 2023 són, entre d’altres que, de forma lúdica, els/les nens/nenes puguin millorar i perfeccionar els elements de base i coneixements ja treballats de la gimnàstica rítmica i estètica. Volem que els/les participants adquireixin valors com la companyonia, el respecte i el treball en equip, que hi hagi una formació interdisciplinària mitjançant diferents tallers que millorin en autonomia personal i, sobretot, que gaudeixin al màxim d’aquesta experiència.

Us podeu inscriure AQUÍ.

No esperis que t’ho expliquin! Inscriu-te, que ja t’estem esperant!

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.