Una trentena de gimnastes gaudeixen de la masterclass de Natalia Garcia al club

Una trentena de gimnastes de diferents edats i nivells (escola base, federades i competició escolar) han tingut la sort i el privilegi de gaudir de la masterclass que els ha ofert l’exgimnasta internacional Natalia Garcia Timofeeva, aquest dimecres, 5 d’abril, a la Sala Canigó, en una activitat organitzada pel Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. També hi han participat els 2 gimnastes masculins de l’entitat i 4 gimnastes del Club Rítmica Begues.

Després de l’activitat, Natalia Garcia Timofeeva ha explicat que la masterclass “ha estat molt gratificant, amb gimnastes de tota classe de nivells que ja han vingut en altres sessions que he fet i, això, m’enorgulleix. Han marxat amb ganes de repetir. Estic molt contenta i espero tornar a fer una masterclass aviat”.

Natalia Garcia: “El nivell del nostre club cada vegada està pujant més”

Garcia Timofeeva ha assegurat que el nivell del nostre club “cada vegada està pujant més, es nota la millora de com s’està avançant. Estic molt contenta de continuar relacionada amb el club que he estat tota la vida i veure com les petites generacions van pujant a poc a poc fent un treball molt bo i molt sòlid”.

Natalia Garcia: “El Thiago és un nen que té una projecció increïble”

A l’exgimnasta internacional l’ha sorprès les aptituds del jove gimnasta del nostra club Thiago. “Ho destaco perquè m’ha sorprès. Només fa un mes que és al club i li han sortit gairebé tots els exercicis. Tenim un portent al club. És un nen que ens pot donar moltes alegries i té una projecció increïble. Té moltíssimes condicions, té aptituds naturals”.

Natalia Garcia Timofeeva (Barcelona, 5 d’agost de 1994) va ser integrant de la selecció estatal de gimnàstica rítmica des de l’any 2008 fins al 2021, quan va decidir retirar-se. Va deixar la pràctica activa d’aquesta disciplina esportiva el 13 de novembre del 2021, després de participar en el 6è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. En l’última etapa de la seva carrera esportiva la va entrenar Mónica Viñals, actual presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.