Tot a punt per a la presentació dels equips del club, aquest diumenge 2 d’octubre al Pavelló 3

Per segon any consecutiu, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat presentarà els seus equips de cara la nova temporada 2022-2023. Serà el pròxim diumenge, 2 d’octubre, a les 18 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. La presentadora de l’acte serà Pilar Fernández Moreno, exgimnasta i extentrenadora del club.

En la Gala de Presentació dels Equips hi prendran part les 300 gimnastes de l’entitat, que formen part de les 5 àrees del club: escola base, competició escolar Nivell C, competició escolar Nivell A i B, competició federada i estètica de grup. A banda de les fotos dels diferents conjunts de l’entitat, els equips federats de gimnàstica rítmica i estètica oferiran una exhibició. A més, durant la presentació, també s’anunciaran les temàtiques i les músiques dels equips per aquest nou curs esportiu.

Exhibicions d’Alexandra Agiurgiuculese, Gerard López, i Natalia García

Un altre dels plats forts de la jornada serà viure i gaudir en directe de les exhibicions dels gimnastes internacionals Alexandra Agiurgiuculese i Gerard López, i de l’exgimnasta internacional Natalia García, també exgimnasta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Alexandra Agiurgiuculese (Iasi, Romania, 15 de gener del 2021) és una gimnasta italiana d’origen romana que ha guanyat, entre altres èxits esportius, una medalla de bronze en el Campionat del Món de gimnàstica rítmica el 2018, en l’exercici de pilota, que es va celebrar a Sofia (Bulgària). Gerard López és un gimnasta de 25 anys, de Santa Coloma de Cervelló, que s’ha adjudicat diversos Campionats d’Espanya.

Natalia García Timofeeva (Barcelona, 5 d’agost de 1994) és una exgimnasta internacional, que va formar part de la selecció espanyola de gimnàstica rítmica des del 2008 fins al 2021, quan es va retirar el 13 de novembre del 2021 en el 6è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, després de més de 20 anys en el món de la gimnàstica. En l’última etapa de la seva carrera esportiva va ser entrenada per Mónica Viñals, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. A banda de ser 5 vegades campiona d’Espanya individual, també ha participat en molts europeus i mundials.

Jornada de formació per a les 26 entrenadores del club

En l’àmbit intern, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà el diumenge 2 d’octubre una jornada de formació teòrica i pràctica per a les 26 entrenadores del club, que impartiran Mónica Viñals, Raquel Martín i Andrea Vico. Es farà a la Sala Canigó, de 9 a 14 hores.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.