7 podis del club en el 3r Trofeu de Conjunts del Sícoris Club de Lleida

En una excel·lent actuació, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha aconseguit 7 podis en el 3r Trofeu de Conjunts del Sícoris Club, aquest dissabte, 15 d’octubre a Lleida.

Resultats dels conjunts del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat:
-Aleví 4: 1r en mans lliures i aparells.
-Benjamí 7: 1r.
-Benjamí 4: 2n.
-Aleví 7: 2n.
-Infantil 8: 2n.
-Júnior 8: 3r.

Aquest 3r Trofeu de Conjunts del Sícoris Club, en què també hi ha participat el juvenil 7, l’ha organitzat, magistralment, la secció de gimnàstica rítmica del Sícoris Club.

Raquel Martín: “Cal destacar l’organització del Sícoris Club. Ha estat un torneig molt bonic”

Raquel Martín, coordinadora esportiva de l’àrea federada del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assegurat que la competició “ha anat molt bé. Cal destacar l’organització del Sícoris Club. Ha estat un torneig molt bonic”.

En la 2a Fase de la Copa Catalana Nivells 4, 5 i 6 i en la Final de la Copa Catalana Base

El pròxim diumenge 23 d’octubre, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat prendrà part en la 2a Fase de la Copa Catalana Nivells 4, 5 i 6 i en la Final de la Copa Catalana Base, al Pavelló Nou Congost de Manresa.

El club participa en la Festa de Tardor

Un any més, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participarà en la 47a edició de la Festa de Tardor de Sant Cugat, el 22 i 23 d’octubre. L’entitat farà una exhibició el dissabte 22 d’octubre, a les 12 hores, a la plaça 1 d’Octubre.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.