El club signa 3 podis en la 2a Fase de la Copa Catalana Base de Conjunts de gimnàstica rítmica

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha pujat 3 vegades al podi en la 2a Fase de la Copa Catalana Base de Conjunts de gimnàstica rítmica, que s’ha celebrat aquest diumenge, 16 d’octubre, al Pavelló Martín Cano del Sícoris Club de Lleida. Aquesta competició l’ha organitzat la Federació Catalana de Gimnàstica.

Resultats del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat:

-Benjamí 7: 2n.

-Aleví 7: 3r.

-Infantil 8: 3r.

-Júnior: 5è.

-Juvenil 7: 15è de 28 conjunts.

Raquel Martín: “Hem fet una molt bona competició”

Raquel Martín, coordinadora esportiva de l’àrea federada del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assegurat que “hem fet una molt bona competició. L’equip tècnic està molt content perquè a pista s’està veient la progressió de les noies”. Martín també ha volgut destacar que “el juvenil 7 està fent una gran temporada. Estan lluitant de valent en una categoria difícil”.

En la 2a Fase de la Copa Catalana Nivells 4, 5 i 6 i en la Final de la Copa Catalana Base

El pròxim diumenge 23 d’octubre, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat prendrà part en la 2a Fase de la Copa Catalana Nivells 4, 5 i 6 i en la Final de la Copa Catalana Base, al Pavelló Nou Congost de Manresa.

El club participa en la Festa de Tardor

Un any més, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participarà en la 47a edició de la Festa de Tardor de Sant Cugat, el 22 i 23 d’octubre. L’entitat farà una exhibició el dissabte 22 d’octubre, a les 12 hores, a la plaça 1 d’Octubre.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.