9 entrenadores joves del CGRE Sant Cugat participen en un curs de formació teòric i pràctic, organitzat pel club

9 entrenadores joves -gimnastes i exgimnastes– del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, d’entre 16 i 18 anys, han participat del 4 al 8 de juliol en un curs de formació teòric (a El Casal Torreblanca) i pràctic (a l’Escola la Floresta), organitzat pel CGRE Sant Cugat i impartit per Mónica Viñals, responsable tècnica esportiva de l’entitat, conjuntament amb Noemí Lupon.

L’objectiu ha estat formar futures entrenadores del club que, entre els mesos de setembre i octubre, faran 9 hores de pràctiques en l’escola base de l’entitat, en la que es podran continuar formant com a monitores.

Posteriorment a aquest curs formatiu intern, les joves entrenadores hauran d’inscriure‘s en un curs CIATE o en un curs d’entrenadora nacional Nivell 1 per continuar formant-se com a tècniques.

Mónica Viñals, també presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assenyalat que “ha estat una experiència molt positiva. A més, han pogut participar activament en el campus d’estiu i ensenyar -amb una programació- a les gimnastes tot el que han après aquests dies”.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.