El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participa en la jornada ‘Esport i Coneixement Català a Europa’, de SantCugatCreix

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que des del passat 23 de març forma part de l’associació SantCugatCreix, va participar en la jornada ‘Esport i Coneixement Català a Europa’, que va organizar SantCugatCreix, amb molt d’èxit, el 4 de juliol, a l’auditori d’Esade Creapolis de Sant Cugat. Amb aquest acte, l’associació de clubs va donar el tret de sortida oficial del projecte europeu Sportboard que, per primera vegada des de la seva fundació -el maig del 2014-, coordinarà un projecte europeu.

El CGRE Sant Cugat va està representat per Mónica Viñals, presidenta; Rosa Casino, vicepresidenta, i Noemí Lupon, secretària. Viñals va assegurar que SantCugatCreix “és un portal d’entrada a projectes internacionals molt interessants. Des que vam entrar a SantCugatCreix, ara fa gairebé 4 mesos, ens han ajudat moltíssim. El club ha fet un pas endavant molt important”.

El projecte SportBoard
El projecte Sportboard, que es desenvoluparà entre els anys 2022 i 2023 (de 30 mesos de durada), executarà mecanismes innovadors de seguiment i gestió del comportament dels esportistes en la pràctica esportiva per oferir un bon govern en l’esport.

Qui en forma part?
El consorci col·laboratiu Sportboard el coordina SantCugatCreix i està format per 5 entitats, 3 europees.

SantCugatCreix (Catalunya).
-Club Anderlini (Itàlia).
-Ajuntament de Mòdena (Itàlia).
-Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL). (Catalunya).
-Think tank (fàbrica o laboratori d’idees) esportiu Sport and Citizenship (França).

Quins 6 clubs formen part de SantCugatCreix?
L’associació SantCugatCreix està integrada per 6 clubs esportius de Sant Cugat (Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC, Club Handbol Sant Cugat i Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat).

TEXT: Àlex López Puig.
FOTOS: SantCugatCreix.