Dos ors i una plata en la 3a Fase de l’Open Catalunya de gimnàstica estètica de grup

Dues primeres posicions i una segona plaça. Aquest és el balanç dels 3 equips de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en la 3a Fase de l’Open Catalunya, que s’ha celebrat aquest diumenge, 29 de maig, al matí, a Vilafranca del Penedès.

L’equip júnior ha estat el 1r classificat, l’infantil 12-14 anys, les ‘Dreamers‘, també primeres, i el conjunt infantil 12-14 anys, el ‘La La Land‘, segones.

Tania Müller, responsable d’estètica de grup, del club, ha fet la següent valoració sobre l’actuació de les ‘La La Land‘: “Van fer la seva última competició de la temporada. En l’últim moment, vam tenir baixes a l’equip i només van sortir 6 a pista (de 8). I, divendres, en l’últim entrenament abans del campionat, vam canviar la coreografia. Se la van aprendre i van posar molt bona actitud. I al campionat ho van fer molt bé”.

Les ‘Dreamers‘ també van patir baixes. “Tenim dues gimnastes lesionades, que esperem recuperar pel Campionat d’Espanya. Les dues van venir a fer costat a les seves companyes i a ajudar. En comptes de sortir 8 a pista van haver de sortir 6 i ho van defensar molt bé”, ha explicat Müller.

L’equip júnior també va oferir la seva última competició de la temporada. Tania Müller ha assenyalat que “han fet una bona actuació. A partir d’ara ja mirem cap al futur i al juliol iniciarem els entrenaments per poder començar la nova temporada, amb nous elements, moviments i dificultats, amb una nova coreografia”.

Les 2 primeres fases de l’Open Catalunya es van fer a Lleida i Constantí.

Al Campionat d’Espanya, del 17 al 19 de juny a Cartagena

L’equip infantil 12-14 anys, les ‘Dreamers‘, prendrà part en el Campionat d’Espanya -prova única- que es farà del 17 al 19 de juny a Cartagena.

Presents en el Festival de final de temporada i en l’exhibició del club en la Festa Major de Sant Cugat

Tots tres equips participaran en el Festival de final de temporada el pròxim dissabte 11 de juny, així com en la tradicional exhibició del club en la Festa Major de Sant Cugat.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.