El club signa, amb 6 podis, la seva participació en la 2a Fase de la Copa Catalana Conjunts Primavera de gimnàstica rítmica

6 dels 8 equips del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat que han participat en la 2a Fase de la Copa Catalana Conjunts Primavera de gimnàstica rítmica han pujat al podi. Aquesta competició que organitza la Federació Catalana de Gimnàstica, s’ha celebrat en els nivells 4, 5, 6, 7 i 8 al CER Torredembarra, el dissabte 28 de maig.

Els resultats dels equips del club han estat els següents:

-1r. Benjamí 7. Mans lliures. 11.15 punts.

-1r. Benjamí 4. Mans lliures. 15.15 punts.

-1r. Aleví 7. 2 pilotes + 3 cèrcols. 8.5 punts.

-1r. Infantil 8. 5 cordes. 14.15 punts.

-2n. Júnior 8. 4 maces + 3 pilotes. 14.35 punts.

-3r. Aleví 4. Mans lliures. 17.95 punts.

-8è. Juvenil 7. 2 cèrcols + 6 maces. 12.1 punts.

-9è. Juvenil 7. 2 cèrcols + 6 maces. 11.8 punts.

Esther Escolar: “Les gimnastes estan responent amb molt d’entusiasme”

Esther Escolar, coordinadora de l’àrea federada del CGRE Sant Cugat. ha assenyalat que “seguim iniciant la primera part de la temporada competitiva. Ens va molt bé per situar-nos amb el nou codi i les noves coreografies. Les gimnastes estan responent amb molt d’entusiasme i generar aquestes experiències en aquests moments de la temporada ho valorem molt positiu”.

L’equip infantil absolut, classificat per a la 2a Fase de la Copa Espanya, a Saragossa

L’equip infantil absolut del CGRE Sant Cugat s’ha classificat per a participar en la 2a Fase de la Copa Espanya de gimnàstica rítmica, que tindrà lloc del 30 de juny al 3 de juliol a Saragossa. L’equip infantil absolut ho ha aconseguit després de ser 1r classificat en el 2n Control de la Copa Espanya, que es va fer el 22 de maig al Club Gimnàstic Tarragona.

Al 3r Open Internacional Vitoria

Els equips infantil i absolut participaran, del 3 al 5 de juny, en el 3r Open Internacional Vitoria de gimnàstica rítmica.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.