El 2n Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat de gimnàstica rítmica escolar, amb 75 conjunts, 16 clubs i 450 gimnastes

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà la segona edició del seu trofeu de gimnàstica rítmica escolar, en la modalitat de conjunts, el diumenge 12 de juny, de 10 a 18 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. En aquest torneig de base competiran 75 equips representant 16 clubs, amb unes 450 gimnastes. En aquest 2n Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat hi prendran part conjunts que habitualment competeixen en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

16 clubs participants

Els 16 clubs que han confirmat la seva assistència en aquest campionat són els següents: CR Barcelona Castelldefells, Vallesà de Rítmica Cardedeu, Rítmica Cel, Dinasty Unión, Europa International School, Escola Thau, CR Gavà, Montmeló Associació de Rítmica Mar, Club Muntanyenc Sant Cugat, Rítmica Palau de Plegamans, CR Sant Sadurní, CR Viladecans, CR La Unió Viladecans, CR Vilafranca, Club Gimdans Rítmica Vilafranca i Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Les 13 categories establertes per l’organització són les següents: prebenjamí B i C; benjamí A, B i C; aleví A, B i C; infantil A i B; cadet A i B, i juvenil A.

Els col·laboradors d’aquesta competició són MY DNA DESIGN BY Romina Fogale, Elastic Rubí, dvillena, TTFotos, La Compagnie Des Petits i Núria Caballé Fisioteràpia i Osteopatia.

Està previst una assistència al Pavelló 3 d’entre 2.000 i 3.000 persones.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.