El CGRE Sant Cugat s’estrena amb 5 podis en la 1a fase de la Copa Catalana Conjunts Primavera de gimnàstica rítmica

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha debutat, amb molt bona nota, en la 1a fase de la Copa Catalana Conjunts Primavera de gimnàstica rítmica. Els 5 conjunts santcugatencs han pujat al podi, amb un balanç de 4 primeres posicions i una 3a plaça.

Excel·lents resultats

El conjunt Júnior 8, amb 4 maces + 3 pilotes, ha estat el campió, amb 15 punts, per davant del CR Manresa (12.2 punts). També han estat campiones els conjunts l’Infantil 8, amb 5 cordes i 10.6 punts, l’Aleví 7, amb 3 pilotes + 3 cèrcols, amb un total d’11.45 punts, iel Benjamí 4, en mans lliures, amb una puntuació de 14.8 punts.

Així mateix, cal destacar la 3a posició (18.45 punts) de l’Aleví 4, en mans lliures, que només ha estat superat pel CGR Balaguer (20.15 punts) i el CR Manresa (18.95 punts).

La 1a fase de la Copa Catalana Conjunts Primavera s’ha celebrat, en els nivells 4, 5, 6, 7 i 8, a la PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès, aquest dissabte, 14 de maig.

Ara, al 2n Control de la Copa Espanya de Conjunts, classificatori pel Campionat d’Espanya

Els conjunts infantil i júnior absoluts del CGRE Sant Cugat participaran el pròxim diumenge, 22 de maig, a Tarragona, en el 2n Control de la Copa Espanya de Conjunts, campionat classificatori pel Campionat d’Espanya.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.