Els conjunts del club brillen en la segona edició del Trofeu CGRE Sant Cugat de gimnàstica rítmica escolar

Més de 400 gimnastes, 16 clubs i 75 conjunts han participat aquest diumenge 12 de juny, en la segona edició del Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que ha organitzat el club, amb èxit participatiu, organitzatiu i d’assistència de públic, amb les grades del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler plenes d’espectadors.

En aquest campionat de gimnàstica rítmica escolar, en la modalitat de conjunts, hi han pres part conjunts que habitualment competeixen en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Cal destacar la quantitat de podis, amb un total de 9, que han assolit els conjunts del club en el Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

-1es: Cadet B.
-1es. Aleví. ‘Marilyns‘.
-2es: Cadet A.
-2es. Infantil A. ‘Animadores’.
-2es. Aleví A.
-2es. Prebenjamí B. ‘Elefantitos‘.
-2es. Prebenjamí. ‘Sirenitas‘.
-3es. Aleví. ‘Tico‘.
-3es. Prebenjamí B. ‘Minnies‘.
-4es. Aleví. ‘Coco’ 4es.
-5es. Infantil A. ‘Vengadores‘.
-5es. Aleví. ‘Grease‘.

16 clubs participants

Els 16 clubs que han confirmat la seva assistència en aquest campionat són els següents: CR Barcelona Castelldefells, Vallesà de Rítmica Cardedeu, Rítmica Cel, Dinasty Unión, Europa International School, Escola Thau, CR Gavà, Montmeló Associació de Rítmica Mar, Club Muntanyenc Sant Cugat, Rítmica Palau de Plegamans, CR Sant Sadurní, CR Viladecans, CR La Unió Viladecans, CR Vilafranca, Club Gimdans Rítmica Vilafranca i Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Les 13 categories establertes en aquest torneig de base han estat les següents: prebenjamí B i C; benjamí A, B i C; aleví A, B i C; infantil A i B; cadet A i B, i juvenil A.

Els col·laboradors d’aquesta competició han estat MY DNA DESIGN BY Romina Fogale, Elastic Rubí, dvillena, TTFotos, La Compagnie Des Petits i Núria Caballé Fisioteràpia i Osteopatia.

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.