Èxit participatiu, organitzatiu i de públic al Festival d’Estiu, amb totes les gimnastes del club

Un any més, i ja en van uns quants, el tradicional Festival d’Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha estat un èxit participatiu, organitzatiu i d’assistència de públic en un Pavelló 3 ple fins a la bandera. Com s’ha fet sempre, en l’exhibició hi han participat totes les gimnastes del club: l’escola base i les àrees de competició escolar i federada de gimnàstica rítmica, a banda, també, dels 3 equips de gimnàstica estètica de grup i del grup d’adults de l’entitat.

400 gimnastes i 41 actuacions de conjunts

L’exhibició s’ha fet aquest dissabte, 11 de juny, a la tarda, amb unes 400 gimnastes que han executat fins a 41 actuacions de conjunts on han demostrat tot el que han après durant el curs als pares i familiars.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i el regidor d’Esports, Francesc Carol, no s’ho han volgut perdre

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, acompanyada del regidor d’Esports, Francesc Carol, que han volgut donar suport al club.

També hi han pres part gimnastes de les escoles L’Olivera i La Mirada de Sant Cugat, Jesuïtes Sant Gervasi de Barcelona, Gravi de Barcelona i Maristes Rubí, centres que el club ofereix els seus serveis en la disciplina de gimnàstica rítmica. També ho fa a les escoles La Vall de Bellaterra i a les Teresianes de Barcelona, que ja han fet els seus respectius festivals d’estiu als seus centres d’ensenyament.

Monica Viñals: “Volem agrair-vos la vostra confiança amb les vostres filles i en el nostre projecte esportiu”

Abans d’iniciar el Festival d’Estiu, la presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Monica Viñals, ha donat la benvinguda als assistents: “Gràcies per voler acompanyar-nos en aquesta tarda tan calorosa. Volem agrair-vos la vostra confiança amb les vostres filles i en el nostre projecte esportiu. Les vostres nenes han treballat moltíssim durant aquest curs i avui tenim el goig de poder-les gaudir. Que us ho passeu molt bé!

Reconeixement a les gimnastes i entrenadores que deixen el club

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va aprofitar el Festival d’Estiu per reconèixer i retre un homenatge a les gimnastes i entrenadores – Tania Zimmerlein, Juliette Milner i Nerea Mata-, que el curs vinent no seguiran a l’entitat per qüestions d’estudis i professionals.

Núria Salas: “Estem molt contentes del resultat del festival. La gent ens ha felicitat per l’organització”

Núria Salas, responsable del festival conjuntament amb Tania Müller, ha assegurat que “el nivell de les gimnastes ha estat molt alt i tot ha anat molt bé. Estem molt contentes del resultat del festival. La gent ens ha felicitat per l’organització”.

El Festival d’Estiu ha finalitzat amb una flashmob de totes les gimnastes participants.

El pròxim festival que organitzarà el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat serà el de Nadal, un altre clàssic de l’entitat.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.