El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat reunirà 400 gimnastes al Pavelló 3 en el seu Festival d’Estiu

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà aquest dissabte, 11 de juny, a la tarda, al Pavelló 3, el tradicional Festival d’Estiu de l’entitat. Hi haurà 2 torns: el primer començarà a les 17.30 hores, i el segon, a les 19.30 hores. Unes 400 gimnastes faran 41 actuacions de conjunts.

Com sempre, en l’exhibició hi participaran totes les gimnastes del club: l’escola base i les àrees de competició escolar i federada de gimnàstica rítmica, a banda, també dels 3 equips de gimnàstica estètica de grup.

També hi prendran part gimnastes de les escoles L’Olivera i La Mirada de Sant Cugat, Jesuïtes Sant Gervasi de Barcelona, Gravi de Barcelona i Maristes Rubí, centres que el club ofereix els seus serveis en gimnàstica rítmica. També ho fa a les escoles La Vall de Bellaterra i a les Teresianes de Barcelona, que ja han fet els seus respectius festivals d’estiu als seus centres d’ensenyament.

Al final del Festival d’Estiu, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat farà un homenatge a les gimnastes i entrenadores que el curs vinent no seguiran a l’entitat.

Núria Salas, responsable del festival conjuntament amb Tania Müller, ha explicat que “serà un esdeveniment molt bonic. A més, per les nenes és molt important que hi siguin els avis i, enguany, després de la pandèmia sí que hi podran ser”.

TEXT: Àlex López Puig.