Els conjunts infantil i júnior absoluts del club, 4t i 8è en el 3r Open Internacional de Vitoria de gimnàstica rítmica

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha participat, amb èxit, en la 3a edició de l’Open Internacional de Vitoria de gimnàstica rítmica, que s’ha celebrat a Vitòria-Gasteiz, del 3 al 5 de juny, amb l’organització de la Gimnasia Vitoria.

El conjunt infantil absolut del CGRE Sant Cugat ha aconseguit una excel·lent 4a posició d’entre 11 conjunts participants, amb una puntuació de 18.850 punts. Els 3 primers clubs classificats han estat el Rítmica Ansoáin (Navarra), el Club Rítmica Alaia (Navarra) i el Club Escuela Gimnasia Rítmica Zaragoza.

Per la seva banda, el conjunt júnior absolut santcugatenc ha estat 8è en una competició internacional on el primer classificat ha estat el Club Rítmica Alaia (Navarra).

Esther Escolar: “Hem demostrat que tenim nivell per situar-nos entre els conjunts ben classificats”

Esther Escolar, coordinadora de l’àrea federada de gimnàstica rítmica del club, ha explicat que en aquest campionat “hi ha equips de molt nivell i nosaltres hem demostrat que tenim nivell per situar-nos entre els conjunts ben classificats. Marxem molt contentes de la nostra actuació i de veure que el nostre treball de cada dia dona fruits”.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.