10 dels 11 conjunts del club pugen al podi en la 3a i última Fase de la Copa Catalana Primavera

10 dels 11 conjunts que ha presentat el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en la 3a i última Fase de la Copa Catalana Conjunts Primavera Nivells 4-5-6-7-8 han pujat al podi, aquest diumenge, 4 de juny, a Santa Coloma de Farners (Girona). L’entitat ha aconseguit 7 medalles d’or, 2 de plata i 1 de bronze en aquest competició organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica.

Els resultats del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han estat els següents:

-Nivell 4:

Benjamí: 1r.
Aleví 4t.
Júnior: 1r.

-Nivell 6:

Aleví: 1r.

-Nivell 7 Base:

Benjamí: 1r.
Infantil: 1r.
Juvenil: 2n.

-Nivell 8 absolut:

Aleví: 1r.
Infantil: 3r.
Júnior: 1r.
Sènior: 2n.

Raquel Martín: “S’ha notat la millora de competició en competició. Anem pel bon camí”

Raquel Martín, coordinadora dels conjunts federats del club, ha explicat que aquesta competició “ha anat bé i s’ha notat la millora de competició en competició. Anem pel bon camí i tenim marge de millora als entrenaments intensius que farem a l’estiu per a preparar les competicions de la tardor”.

El pròxim campionat, el 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, el 23 i 24 de setembre

La 3a Fase de la Copa Catalana Conjunts Primavera Nivells 4-5-6-7-8 ha estat l’última competició de la temporada. Els conjunts federats del club ja tenen la mirada posada en el pròxim campionat en què participaran, que serà el 23 i 24 de setembre en el 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, amb la participació de conjunts Nivell 4-5-6, base i absolut. Posteriorment, el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre competiran en la 1a Fase de la Copa Catalana Conjunts Base Nivell 7.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.