Tot a punt per al tradicional Festival d’Estiu del club, amb 500 gimnastes i una exhibició de Natalia Garcia

Ja estem preparades pel tradicional Festival d’Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que l’entitat organitzarà aquest diumenge, 18 de juny, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb gairebé 500 gimnastes que ens oferiran 60 actuacions de conjunts. Són les protagonistes d’una exhibició que preparen, amb les entrenadores, des de fa molt de temps amb molta il·lusió i dedicació.

El festival tindrà 3 torns: el primer començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 11 hores; el segon, d’11.30 a 13 hores, i el tercer, de 16.30 a 18 hores. I en aquest tercer i últim torn comptarem amb una exhibició de l’exgimnasta internacional i exgimnasta del club Natalia Garcia. Gràcies Natalia per ser-hi sempre i acompanyar-nos en el festival!

Com sempre, en l’exhibició hi participaran totes les gimnastes del club: l’escola base, les àrees de competició escolar i federada de gimnàstica rítmica i el grup d’adults, i els 3 equips de gimnàstica estètica de grup.

També hi prendran part gimnastes de les escoles L’Olivera, La Mirada i Pureza de María, de Sant Cugat; La Vall de Bellaterra; Maristes i Ribas de Rubí, i Jesuïtes Sant Gervasi i Gravi, de Barcelona, centres que el club ofereix els seus serveis en gimnàstica rítmica.

Un any més, el club aprofitarà el Festival d’Estiu per retre un homenatge a les gimnastes i entrenadores que el curs vinent no seguiran a l’entitat. Gràcies per tot el que ens heu donat i ens heu fet sentir!

També hi haurà diferents exhibicions d’exgimnastes, tant de gimnàstica rítmica com d’estètica de grup, en un moment que sempre és molt especial i es viu amb molta intensitat i emoció.

Les responsables del Festival d’Estiu d’enguany són Núria Salas i Mireia Colet. Núria Salas ha explicat els diferents objectius que es fixa el club per aquest festival: “Volem donar visibilitat a la feina que han fet les gimnastes durant tota la temporada. Això significa mostrar tot el que han après durant aquest curs. I, també, que totes les famílies coneguin tots els grups que tenim al club. Hem intentat que, a cadascun dels torns del festival, hi hagi representació de les escoles, de l’escola base, de la competició escolar Nivells A, B i C, de la competició federada i de la gimnàstica estètica de grup. Pretenem que les famílies puguin veure tots els nivells i especialitats que tenim al club. Volem que les nenes gaudeixin del festival, desitjar-les un bon estiu per començar la pròxima temporada amb més ganes i il·lusió”.

I, per descomptat, també oferirem sorteigs de regals gentilesa dels patrocinadors del Festival d’Estiu. Els nostres patrocinadors són Clínica Belba, Tapigym, Aneto, CaixaBank, Pura Barcelona, Restaurant Brevet CC, BBVA, Colacao, clínica dental Moonz, TT Fotos, Vins Noe, Dpèls Fotodepilació, La Taquería, Copisteria-Papereria Arpali, Farmàcia Beringues, Espais d’Imatges, Turris, SaBellesa, Rita Love i Ajuntament de Sant Cugat. Gràcies per col·laborar, un any més, amb el Festival d’Estiu! Gràcies per la vostra fidelitat!

Us esperem amb moltes ganes de gaudir juntes del nostre esport i club, una vegada més!

TEXT: Àlex López Puig.

CARTELL: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.