Gràcies als 20 patrocinadors del Festival d’Estiu del club!

Ni més ni menys que 20 empreses han confiat en el nostre projecte esportiu i patrocinaran aquesta nova edició del Festival d’Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Des d’aquestes línies, volem agrair-los la col·laboració i fidelitat en un acte que organitzarem aquest diumenge, 18 de juny, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb gairebé 500 gimnastes i 60 actuacions de conjunts.

Durant la jornada, el club farà diferents sorteigs de regals, gentilesa dels patrocinadors del Festival d’Estiu. Els nostres 20 patrocinadors són: Clínica Belba, Tapigym, Aneto, CaixaBank, Pura Barcelona, Restaurant Brevet CC, BBVA, Colacao, clínica dental Moonz, TT Fotos, Vins Noe, Dpèls Fotodepilació, La Taquería, Copisteria-Papereria Arpali, Farmàcia Beringues, Espais d’Imatges, Turris, SaBellesa, Rita Love i Ajuntament de Sant Cugat.

Gràcies per acompanyar-nos, un any més, amb el Festival d’Estiu!

Sense cap mena de dubte, les gimnastes són les grans protagonistes d’una exhibició que preparen, amb les entrenadores, des de fa molt de temps amb molta il·lusió i dedicació.

El festival tindrà 3 torns: el primer començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 11 hores; el segon, d’11.30 a 13 hores, i el tercer, de 16.30 a 18 hores. I en aquest tercer i últim torn comptarem amb una exhibició de l’exgimnasta internacional i exgimnasta del club Natalia Garcia.

Com sempre, en l’exhibició hi participaran totes les gimnastes del club: l’escola base, les àrees de competició escolar i federada de gimnàstica rítmica i el grup d’adults, i els 3 equips de gimnàstica estètica de grup.

També hi prendran part gimnastes de les escoles L’Olivera, La Mirada i Pureza de María, de Sant Cugat; La Vall de Bellaterra; Maristes i Ribas de Rubí, i Jesuïtes Sant Gervasi i Gravi, de Barcelona, centres que el club ofereix els seus serveis en gimnàstica rítmica.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.