Cap de setmana intens per a la gimnàstica estètica de grup del club!

L’equip infantil 8-10 Babybaianes de gimnàstica estètica de grup del club ha participat, amb una exhibició, en el 9è Torneig GR Ciutat de Castelldefels organitzat pel Club Rítmica Barcelona Castelldefels aquest diumenge, 26 de maig. Les nostres gimnastes han estat guapíssimes i emocionades de tornar a sortir a pista! Felicitats per l’organització!

El nostre equip d’adults Som la Canya s’ha endut el premi a ‘L’equip més Canyero’ del 1r Trofeu de Gimnàstica Rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat, aquest diumenge, 26 de maig, al Pavelló 3. L’actuació de les nostres gimnastes a la Trobada de Màsters ha estat espectacular i emocionant. Felicitats per l’organització! Ho hem passat molt bé, hem fet molta ‘pinya’ amb els altres 4 equips de màsters i hem conegut a l’Almudena Cid, que s’ha apropat a parlar amb les nostres gimnastes màsters.

Els equips de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat faran una exhibició al tradicional Festival d’Estiu del club, el pròxim 16 de juny al Pavelló 3.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.