Els equips alevins absoluts, plata i bronze en el Campionat de Catalunya per Equips de Nivell 8 de gimnàstica rítmica

Els equips alevins absoluts de gimnàstica rítmica del club han finalitzat en una extraordinària 2a i 3a posició en el Campionat de Catalunya per Equips de Nivell 8, que s’ha celebrat aquest diumenge, 26 de maig, a Lleida, i que ha organitzat la Federació Catalana de Gimnàstica. Un equip ha estat format per Merve Alaman, Chloe Vela i Alice Ramos, i l’altre, per Carlota Ballester i Szonja Virag. L’equip júnior ha finalitzat amb una 9a posició.

Raquel Martín, coordinadora de l’àrea federada del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha explicat que “estic molt contenta amb l’evolució que han tingut amb l’individual. Tanquem una temporada de primeres vegades plena d’aprenentatge”.

9 medalles en la 1a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Primavera Nivells 4-5-6 i 7 i Base 8

Fins a 9 medalles (4 d’or, 2 de plata i 3 de bronze) han aconseguit les nostres gimnastes en la 1a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Primavera Nivells 4-5-6 i 7 i Base 8 de gimnàstica rítmica que s’ha celebrat aquest diumenge, 26 de maig, a Lleida, i que ha organitzat la Federació Catalana de Gimnàstica. Han estat fantàstiques!

Els resultats dels nostres equips han estat els següents:

-Benjamí 5: 1r.
-Benjamí 7: 1r.
-Benjamí Base: 1r.
-Aleví 4 cèrcols: 3r. Mans lliures: 6è.
-Aleví Base: 2n
-Infantil 5 pilotes: 3r. Mans lliures: 3r.
-Infantil Base: 1r.
-Júnior 5: 2n
-Cadet Base 7è.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.