Volem gaudir amb tu al Campus d’Estiu del club, del 24 de juny al 26 de juliol!

Un any més, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitza el seu Campus d’Estiu, que es desenvoluparà en 5 setmanes, del 24 de juny al 26 de juliol. Les primeres 4 setmanes tindran lloc a l’Escola Pureza de Maria i la 5a setmana a l’Escola L’Olivera (pendent de confirmació).

Les 5 setmanes del campus són les següents:

-Setmana 1: del 24 al 28 juny.
-Setmana 2: de l’1 al 5 de juliol.
-Setmana 3: del 8 al 12 de juliol.
-Setmana 4: del 15 al 19 de juliol.
-Setmana 5: del 22 al 26 juliol.

Ja et pots INSCRIURE en el nostre tradicional Campus d’Estiu! Afanya’t a inscriure’t! No et quedis sense plaça!

Edats i horaris
Aquest campus formatiu està destinat a nenes i nens nascuts a partir dels 4 anys. L’horari serà de 9 a 16.30 hores (inclou dinar) o de 9 a 13 hores. A l’hora de realitzar la inscripció, trobareu una opció d’acollida de 8 a 9 hores, amb un servei que té un cost de 10 euros sòcia/i i 15 euros no sòcia/i) per torn.

Preus
Si l’opció escollida és de 9 a 16.30 hores, les sòcies/is hauran de pagar 140 euros la setmana, i les no sòcies/is, 160 euros. Si, per contra, s’escull l’horari de 9 a 13 hores, les sòcies/is hauran d’abonar 100 euros, i les no sòcies/is, 120 euros.

Durant les setmanes del campus, es duran a terme diferents activitats de gimnàstica rítmica i estètica de grup: tècnica corporal i d’aparells, acrobàcies, treball coreogràfic, expressió corporal i coordinació. A més d’activitats lúdiques, com jocs i activitats plàstiques (dibuix, dissenys de mallots, treballs manuals, maquillatge…), també hi haurà piscina, remullada i excursions!

Aquest estiu gaudirem del campus de gimnàstica rítmica, creant un espai on les vostres filles/s s’ho passin d’allò més bé i gaudeixin tant de la gimnàstica com dels moments més lúdics!

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a campusgimnasticasc@gmail.com

T’ho perdràs? Ja t’estem esperant!

TEXT: Àlex López Puig.
IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.