Les Haunted Heart i les Queen, terceres i quartes en la 2a fase de Copa Catalalana de gimnàstica estètica de grup

Els equips júnior del club Haunted Heart i Queen van finalitzar en tercera i quarta posició en la 2a fase de Copa Catalana de gimnàstica estètica de grup, que va organitzar la Federació Catalana de Gimnàstica el 5 de maig a Santa Coloma de Farners.

Van preparar tots dos equips molt bé i amb moltes ganes de sortir a pista. Van fer bones actuacions. Seguim avançant i treballant per continuar aprenent i millorant cada dia una mica més!

Les ‘Babybaianes’ i l’equip d’adults ‘Som la canya’ en el 6è Trofeu d’Iniciació Vila del Vendrell

Amb dues excel·lents exhibicions, l’equip infantil 8-10 Babybaianes i l’equip d’adults Som la Canya de gimnàstica estètica de grup van participar el 4 de maig en la sisena edició del Trofeu d’Iniciació Vila del Vendrell. Va ser una experiència fantàstica!

L’equip d’adults va captivar al públic assistent amb la seva elegància. Precioses a la pista i molt ‘canyeres’ preparant abans de sortir.

Les Babybaianes van estar guapíssimes. Divertides, amb molta gràcia i molt emocionades de poder tornar a sortir a pista.

A més, les famílies de les Babybaianes van arribar abans per poder veure i animar al nostre grup d’adults. De la mateixa manera, l’equip d’adults va animar de valent a les nostres petites.

En resum, un matí molt emocionant de gimnàstica! Petites i grans, totes estupendes!

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.