El club, en la Gimnastrada de Sant Cugat i en el Campionat Comarcal de gimnàstica rítmica

Hem participat en una nova edició de la Gimnastrada de Sant Cugat, que ha organitzat l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) aquest diumenge, 28 d’abril, al matí, al pavelló municipal de Valldoreix. Ho hem fet amb gimnastes de l’Escola Base del club i també amb escoles en les quals el club té la gestió directa de la gimnàstica rítmica, com La Vall, L’Olivera, el Pureza de Maria i la Mirada, de Sant Cugat, els Jesuïtes de Barcelona, i el Ca n’Alzamora, Montserrat i Ribas de Rubí.

En la trobada hi han participat unes 700 gimnastes d’escoles i clubs de Sant Cugat, i també ho han fet la secció de gimnàstica inclusiva del club i el grup de mares.

14 medalles del club en la Final Comarcal

Fins a 14 vegades -dels 15 conjunts participants del nostre club- hem pujat al podi en la primera de les dues competicions del Campionat Comarcal de gimnàstica rítmica de conjunts dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, aquest diumenge, 28 d’abril, a la tarda, al pavelló municipal de Valldoreix.

Els resultats han estat els següents:

-Prebenjamí A Payasitas: 1es.
-Prebenjamí A Cowgirls: 2es.
-Prebenjamí B Gatetes: 1es.
-Prebenjamí B Coco: 2es.
-Benjami A Mago de Oz: 2es.
-Benjami B Indios: 1es.
-Benjami B Mario: 2es.
-Benjami B Minions: 3es.
-Aleví A Francesitas: 2es.
-Aleví A Aladdin: 3es.
-Aleví B Flamenquitas: 3es.
-Aleví B Looney: 4es.
-Infantil A Cirque du Solei: 1es
-Infantil B Star Wars: 2es.
-Cadet A Joc de Trons: 1es.

El Campionat Comarcal de gimnàstica rítmica de conjunts dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya és classificatori per a la Final Territorial.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.