Classes de gimnàstica rítmica inclusiva!

A partir del pròxim mes de setembre, oferirem classes de gimnàstica rítmica inclusiva, dissenyades per a oferir una experiència enriquidora.

Creiem fermament en la importància de la inclusió i el poder transformador de l’art i l’esport. Les nostres classes de gimnàstica rítmica inclusiva es desenvoluparan acuradament per a adaptar-se a les necessitats de cada participant, fomentant el creixement personal, el desenvolupament d’habilitats motores, la confiança i la creativitat.

Les nostres classes seran impartides per un equip d’entrenadors altament capacitats, amb experiència tant en gimnàstica rítmica com en inclusió. Estem compromesos a crear un ambient acollidor i respectuós, on cada participant se senti valorat i recolzat en el seu desenvolupament personal.

Ens agradaria convidar a persones de totes les edats i nivells d’experiència a unir-se a les nostres classes de gimnàstica rítmica inclusiva. No importa si són principiants o tenen experiència prèvia, tots són benvinguts a formar part de la nostra comunitat inclusiva.

Si coneixes a algú que pugui estar interessat/a a participar en aquestes classes o si desitgen obtenir més informació, us demanem que us comuniqueu amb nosaltres i estarem encantats de donar-vos més detalls i respondre qualsevol consulta que pugueu tenir.

No perdis l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència única de gimnàstica rítmica inclusiva!

Estigues atent/a a les nostres pròximes comunicacions per a conèixer les dates d’inscripció i els horaris de les classes.

Junts, podem fer que la gimnàstica rítmica sigui accessible i que la gaudeixi tothom!

 

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.