El club participa en el 2n Trofeu Ciutat de Viladecans, amb cinc medalles d’or i 2 de plata

5 primeres posicions i 2 segones places són els resultats més destacats que ha aconseguit el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en la seva participació en el 2n Trofeu Ciutat de Viladecans, aquest diumenge, 12 de març, sota l’organització del Club Rítmica La Unió Viladecans. Aquesta ha estat la primera competició de la temporada 2023, on hi han pres part 10 dels 12 conjunts del club. Els 2 equips benjamins B no hi han pogut participar.

Resultats del 2n Trofeu Ciutat de Viladecans:

Benjami A: 1es.

Prebenjami A: 1es.

Prebenjami B, ‘Encantada’: 1es.

Prebenjami B, ‘Abeja Maya‘: 2es.

Prebenjami B, ‘Cenicienta‘: 5es.

Alevi A: 10es.

Alevi B: 2es.

-Infantil A: 10es.

-Infantil B. 1es.

-Cadet B: 1es

A més, els equips benjamí A; prebenjamí A; prebenjami B ‘Encantada’, prebenjami B ‘Abeja Maya‘ i prebenjami B ‘Cenicienta‘; aleví B, infantil B i cadet B s’han classificat -entre els 8 primers- per competir en la Fase Final d’aquest 2n Trofeu Ciutat de Viladecans, que es farà el 6 de maig.

Andrea Vico: “Per moltes de les gimnastes prebenjamins aquesta era la primera vegada que competien, i ho han fet molt bé, amb 3 podis”

Andrea Vico, coordinadora esportiva de l’àrea escolar del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, s’ha mostrat molt orgullosa de les seves gimnastes: “Ha estat la primera competició i el primer contacte amb la pista de la temporada, amb coreografies noves, i estem molt contentes. A més, per moltes de les gimnastes prebenjamins aquesta era la primera vegada que competien, i ho han fet molt bé, amb 3 podis”.

Vico també ha ressaltat que “estem molt contentes perquè hem pogut ensenyar la feina que hem fet aquests últims mesos. Hem sortit de pista amb molt bones sensacions: les coreografies s’han vist molt bé, les gimnastes van gaudir molt i han estat molt guapes. Ha estat una gran estrena”.

Finalment, Vico també ha volgut destacar el bon paper dels conjunts aleví A i infantil A que, tot i no pujar al podi, cal valorar la dificultat d’estrenar-se amb aparells: “Estem molt contentes de la feina a pista. Acabem de començar i ens queda molt marge de millora”.

La segona competició del 2023 serà el pròxim 19 de març en el 6è Trofeu Vila de Montmeló, que organitza Montmeló Associació de Rítmica.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.