El club reunirà mig miler de gimnastes en el Festival d’Estiu, el diumenge 18 de juny al Pavelló 3

Festival d'Estiu 2022

Prop de 500 gimnastes seran les protagonistes d’una nova edició del tradicional Festival d’Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que l’entitat prepara amb molta il·lusió i que organitzarà el diumenge 18 de juny al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb 60 actuacions de conjunts. Les nostres gimnastes fa molt de temps que preparen els exercicis i estan molt contentes de poder mostrar el seu talent.

El festival tindrà 3 torns: el primer començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 11 hores; el segon, d’11.30 a 13 hores, i el tercer, de 16.30 a 18 hores.

Com sempre, en l’exhibició hi participaran totes les gimnastes del club: l’escola base, les àrees de competició escolar i federada de gimnàstica rítmica i el grup d’adults, i els 3 equips de gimnàstica estètica de grup.

També hi prendran part gimnastes de les escoles L’Olivera, La Mirada i Pureza de María, de Sant Cugat, La Vall de Bellaterra, Maristes i Ribas de Rubí, i Jesuïtes Sant Gervasi i Gravi, de Barcelona, centres que el club ofereix els seus serveis en gimnàstica rítmica.

Un any més, el club aprofitarà el Festival d’Estiu per retre un homenatge a les gimnastes i entrenadores que el curs vinent no seguiran a l’entitat. Gràcies per tot el que ens heu donat!

També hi haurà diferents exhibicions d’exgimnastes, tant de gimnàstica rítmica com d’estètica de grup, en un moment que sempre és molt especial i es viu amb molta intensitat i emocions.

I, per descomptat, també oferirem sorteigs de regals gentilesa dels patrocinadors del Festival d’Estiu. Els nostres patrocinadors són Clínica Belba, Tapigym, Aneto, CaixaBank, Pura Barcelona, Restaurant Brevet CC, BBVA, Colacao, clínica dental Moonz, TT Fotos, Vins Noe, Dpèls Fotodepilació, La Taquería, Copisteria-Papereria Arpali, Farmàcia Beringues, Espais d’Imatges, Turris, SaBellesa, Rita Love i Ajuntament de Sant Cugat. Gràcies per col·laborar un any més!

Les responsables del Festival d’Estiu d’enguany són Núria Salas i Mireia Colet.

Us esperem amb moltes ganes de gaudir juntes del nostre esport i club, una vegada més!

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.