Històrica Gala de Presentació d’Equips de la marea blava-i-negre!

No oblidarem mai la tarda del dissabte 28 d’octubre del 2023! En una Gala de Presentació dels equips del club per emmarcar, amb molts moments emotius i ple de sorpreses, el club ha celebrat el seu 10è aniversari. I ho ha fet amb les/els protagonistes, les/els prop de 400 gimnastes de l’entitat, que han gaudit, ni més ni menys, que de l’equip espanyol absolut de gimnàstica rítmica, el plat estrella de la jornada! Les medallistes en els últims dos mundials i plaça als Jocs Olímpics de París 2024 ens han ofert unes exhibicions que han fet aixecar el públic de les seves cadires.

Sempre amb vosaltres!

Eternament agraïdes a l’equip tècnic, integrat per Alejandra Quereda (seleccionadora), Ana María Pelaz i Marta Linares; a les gimnastes del conjunt estatal Ana Arnau, Inés Bergua, Mireia Martínez, Salma Solaun, Patrícia Pérez i Andrea Fernández i a la gimnasta d’individuals Polina Berezina.

Espectaculars exhibicions de Polina Berezina, Natalia Garcia i Gerard López

A més, per acabar d’arrodonir aquesta celebració, també hem comptat amb exhibicions de Polina Berezina, gimnasta de la selecció estatal absoluta; de l’exgimnasta internacional Natalia Garcia i del gimnasta Gerard López, que acaba d’anunciar la seva retirada dels tapissos.

Moltes gràcies per voler acompanyar-nos en un dia tan especial per club!

Les/els gairebé 400 gimnastes de les 6 àrees de l’entitat, les estrelles

Les/els protagonistes d’aquesta tercera Gala de Presentació d’Equips han estat, com no podia ser d’una altra manera, les/els prop de 400 gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que han representat les 6 àrees del club. Són l’escola base, competició escolar Nivells A, B i C, competició federada, estètica de grup, grup d’adults i la nova secció de gimnàstica rítmica inclusiva.

Durant la presentació dels equips per aquesta nova temporada 2023-2024, i com no podia ser d’una altra manera, hem gaudit, també, de diverses exhibicions dels equips federats de gimnàstica rítmica i estètica de grup del club. Un acte que ha presentat, amb molta elegància, Pilar Fernández, exgimnasta i entrenadora del nostre club.

L’estructura de l’àrea esportiva, presentada en societat

El club també ha presentat la trentena d’entrenadores, les directores tècniques Noemí Lupón i Mónica Viñals i les coordinadores. Raquel Martín és la coordinadora de gimnàstica rítmica de l’àrea de competició federada; Andrea Vico, coordinadora de gimnàstica rítmica de l’àrea de competició escolar dels Nivells A i B; Mireia Colet, coordinadora de gimnàstica rítmica de l’àrea de competició escolar del Nivell C; Núria Salas, coordinadora de gimnàstica rítmica de l’Escola Base, i Tania Müller, coordinadora de l’àrea de gimnàstica estètica de grup (federada i escolar).

Gràcies, també, autoritats!

En un dia tan assenyalat pel club, volem donar les gràcies a les personalitats que ens han volgut acompanyar en la nostra celebració. Gràcies, Josep March, representant territorial de l’Esport a Barcelona per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Núria Escamilla, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat; Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica; Miquel Martínez, president de l’associació de clubs SantCugatCreix; Joan Carles Sada, president de la Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat; Francesc Carol, exregidor d’Esports de la ciutat, i Mónica Viñals, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Núria Escamilla: “L’Ajuntament està treballant per fer el nou pavelló que tant necessiteu”

En els parlaments, Núria Escamilla ha assegurat que l’Ajuntament de Sant Cugat treballa intensament en la construcció del nou pavelló de gimnàstica rítmica i estètica: “Estem treballant, dia a dia, per fer que el nou pavelló sigui una realitat i que us doni aquest espai que tant necessiteu”. També ha afirmat que el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat “és una entitat consolidada, amb un projecte i un treball qualitatiu boníssim. Aquest club tindrà una gran trajectòria!”.

Xavier March: “Aquest club és el somni de la Mónica Viñals”

Xavier March, que ha lliurat una placa commemorativa de la Federació Catalana de Gimnàstica al CGRE Sant Cugat, ha reconegut “la tasca que està fent el club. És un èxit. Aquest club és el somni de la Mónica Viñals. Agraeixo al club, a la junta directiva, a les/els gimnastes, a les entrenadores i als pares la feina que fan”.

Josep March: “Sou un club amb tot un planter de gimnastes, i més al darrere amb l’esport escolar”

Josep March ha lloat la trajectòria d’un club amb 10 anys, “amb tot un planter de gimnastes, i més al darrere amb l’esport escolar”.

Mónica Viñals: “Ha estat un dia molt especial per a nosaltres. Estem molt orgulloses de la feina que hem fet, una feina conjunta de moltíssima gent”

Finalment, una Mónica Viñals visiblement emocionada, ha explicat que “ha estat un dia molt especial per a nosaltres. Estem molt orgulloses de la feina que hem fet, una feina conjunta de moltíssima gent. Gràcies a les famílies que esteu donant suport al club i que ens confieu les vostres filles i fills, amb aquesta feina tan bonica que estan fent les seves entrenadores, de formar-les. No parem de créixer!”.

Ha estat una tarda plena d’emocions, en un Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler amb centenars d’espectadors que han pogut viure i sentir en directe la millor gimnàstica rítmica espanyola.

L’àlbum de cromos oficial del club, per a les gimnastes!

Totes i tots els gimnastes s’han endut una sorpresa, i quina sorpresa! El club els ha obsequiat amb l’àlbum de cromos oficial!

La junta directiva del club vol donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible una tarda màgica, especialment a tot l’equip tècnic i als pares i mares voluntaris.

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat: Creix amb nosaltres!

TEXT: Àlex López Puig.
FOTOS: Ajuntament de Sant Cugat.