Històrica segona posició de les Mirrorqueens en la Mediterranean Countries Competition de gimnàstica estètica de grup

L’equip infantil 12-14 Mirrorqueens de gimnàstica estètica de grup del club ha estat subcampió en la Mediterranean Countries Competition i ha signat una extraordinària 8a plaça en l’International Tournament AGG. Aquestes competicions internacionals es van celebrar a Chiari (Itàlia) el dijous 19 i el divendres 20 d’octubre.

Tania Müller, coordinadora de gimnàstica estètica de grup de l’entitat, ha explicat que “ha estat una experiència molt positiva i enriquidora. Seguim aprenent i sumant experiències!”.

Per a les Mirrorqueens, aquesta ha estat la primera vegada que competeixen a l’estranger, tot i que ja han participat en un torneig internacional a Espanya.

Amb els seus 10 anys d’història, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha participat, en les categories júnior i sènior, en diversos campionats i copes del món de gimnàstica estètica de grup, sent un club de referència a Catalunya i a l’Estat espanyol.

Aquesta ha estat l’última competició oficial de la temporada 2023 per a la gimnàstica estètica de grup, que ha estat brillant!

Aquest dissabte, 28 d’octubre, podrem tornar a gaudir de les Mirrorqueens en la Gala de Presentació d’equips del club, amb una exhibició.

Quin final de temporada, noies!

Felicitats pel curs que heu fet! Seguim creixent!

TEXT: Àlex López Puig.
FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.