Ja ho tenim tot a punt per a la Gala de Presentació d’Equips, amb moltes sorpreses!

Des del club, i amb molta il·lusió i dedicació, hem preparat una presentació d’equips molt especial per a nosaltres que estem convençudes que us agradarà molt!

Comptarem, ni més ni menys, que amb exhibicions de l’equip espanyol absolut de gimnàstica rítmica, medallista en els últims dos mundials i plaça als Jocs Olímpics de París 2024; de Polina Berezina, gimnasta de la selecció estatal; del gimnasta Gerard López i l’exgimnasta internacional Natalia Garcia. Quina millor manera de celebrar el nostre desè aniversari, oi?

El dissabte 28 d’octubre, a les 17.30 hores, al Pavelló 3

En una tarda plena d’emocions a flor de pell, us esperem el pròxim dissabte, 28 d’octubre, a les 17.30 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, per viure i sentir en directe la millor gimnàstica rítmica espanyola. Cada família del club gaudirà de dues entrades.

Les protagonistes de la Gala de Presentació d’Equips, les 375 noies i nois del club

I ho volem fer amb vosaltres, les protagonistes d’aquesta tercera Gala de Presentació d’Equips, les 375 noies i nois, la trentena d’entrenadores i les coordinadores del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Les 6 àrees del club són: escola base, competició escolar Nivells A, B i C, competició federada, estètica de grup, grup d’adults i la nova secció de gimnàstica rítmica inclusiva. Totes les gimnastes s’enduran un obsequi molt especial!

Gaudirem, també, de les exhibicions dels equips federats de gimnàstica rítmica i estètica de grup del club. Durant la presentació es donarà a conèixer la temàtica que aquesta temporada 2023-2024 utilitzaran els conjunts escolars en les seves coreografies.

Ningú s’ho vol perdre!

Entre altres personalitats, ens acompanyaran Josep March, representant territorial de l’Esport a Barcelona per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Núria Escamilla, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat; Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica; Miquel Martínez, president de l’associació de clubs SantCugatCreix; Joan Carles Sada, president de la Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat, i Mónica Vinyals, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Moltes gràcies per voler ser amb nosaltres en un dia tan especial pel club!

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat: Creix amb nosaltres!

TEXT: Àlex López Puig.
IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.