Segon i tercer lloc pels equips Mirrorqueens i Jackson’s en el Campionat de Catalunya de gimnàstica estètica de grup

Els equips Mirrorqueens i Jackson’s del club han finalitzat en una extraordinària 2a i 3a posició respectivament en el Campionat de Catalunya de gimnàstica estètica de grup, en la categoria infantil 12-14 anys. La competició l’han organitzat, brillantment, la Federació Catalana de Gimnàstica i el Club Rítmica Barcelona Castelldefels, aquest dijous, 12 d’octubre, a Castelldefels, i ha significat l’última competició autonòmica (Catalunya i Espanya) de la temporada 2023.

Tania Müller: “Les noies han fet unes bones actuacions”

Tania Müller, coordinadora de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assenyalat que “les noies han fet unes bones actuacions i han acabat satisfetes de la feina feta”.

Aquesta ha estat la primera competició en què han participat els equips de gimnàstica estètica de grup de l’entitat després de les vacances d’estiu, i ho han fet amb molt bona nota.

Les Mirrorqueens, a un torneig internacional a la ciutat italiana de Chiari

Al llarg dels 10 anys d’història del club, els equips de gimnàstica estètica de grup han representat la nostra ciutat en diferents competicions internacionals de primer nivell, com campionats i copes del Món. En aquesta ocasió, serà en un torneig internacional.

Les Mirrorqueens participaran el 19 i 20 d’octubre, a Chiari (Itàlia), en l’Open International Tournament AGG i Mediterranean Countries Competition AGG.

Molta sort, noies! A gaudir de l’experiència!

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.